BİM’de Fırsatlar: Soğan ve Patates İndirimde! BİM’de Fırsatlar: Soğan ve Patates İndirimde!

Son dakika haberi geldi. EMEKLİLERE MÜJDELİ HABER! Banka kartı olan emeklilere 18290 TL Ödeme Verilecek! Banka Hesaba Yatıracak! Emekli maaşlarını alanlar için Akbank 18290 TL ödeme vereceğini açıkladı. Bu ödemeleri sadece bankada hesabı olan emekliler alacak. Emekli maaşlarını bu bankalardan alan herkes başvuru yaparak hızlı ve anında kredi kullanabileceklerdir. Acil para ihtiyacınızın olması durumunda Emekliler bu kredileri Akbank direkt uygulaması üzerinden de alabilir. 

AKBANK 18920 TL ödemeleri ihtiyaç kredisi adı altında ve 36 ay vadeye kadar vermektedir. Kredi notu 1200 ve üzerinde olan emekliler başvuru yapabilir ve hatta daha yüksek limitlerde de krediler kullanabilirler. Akbank üzerinden emekli maaşı alıyor olmanız durumunda başvurunuzu bankaya gitmeden de kolayca yapabileceksiniz. Akbank kredi başvurusu için ayrıca SMS kredi servisi de bulunmaktadır. 

Akbank SMS ile kredi almak için Kredi TC kimlik yazarak bu mesajı 4425 numarasına gönderebilirsiniz ve başvurunuzu buradan kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Bu şekilde ihtiyaç kredisi değerlendirmesi yapılacak ve kredi notunuza göre belirlenen limitlerde krediler ödenecektir.