Temmuz 2024 emekli maaşı güncellemesi sonrası bankalarda harekete geçti nokta emekliler için yeni promosyon ödemeleri başladı. SSK ve bağ-kur emeklisine o özel bankadan dudak uçuklatan promosyon jesti geldi. Emekliyi sevindirecek yeni promosyon 16.200 TL'yi buldu. Peki emekliye en yüksek promosyon hangi bankada? Emekli promosyonları güncel ne kadar?

Temmuz ayı itibarıyla emekli maaş zammı yapıldı. SSK ve BAĞ-KUR emekli maaşlarına %24.273 oranında artış geldi. Üstelik en düşük emekli maaşının daha 12.500 TL'ye yüklenmesi gündemde. Emekliye yapılan zamların ardından bankalarda hareketle geçti. Emeklilere promosyon ücretleri konusunda da artışlar geliyor. Temmuz 2024 itibariyle bir özel bankada promosyon miktarları arttı. O banka tam 16.200 TL'lik promosyon desteğini duyurdu.

HER EMEKLİYE 16.200 TL ÖDEME YAPILACAK

Emekli maaşı alanlar için yapılan yeni güncelleme ile birlikte promosyon miktarları değişti. O bankadan son dakika açıklaması geldi. QNB Finansbank, emekli maaşını alan ve kendisine Taşıyan müşterilerine 16.200 TL'ye kadar promosyon desteği verecek. Bu promosyonun 15.000 TL'si ek koşulsuz verilirken 1200 TL'si ise kredi kartı kullanan emeklilere indirim olarak sağlanacak. Yeni promosyonu ile birlikte QNB Finansbank en yüksek promosyon veren banka olarak öne çıkıyor.

SADECE 3 YILLIĞINA MAAŞINIZI TAŞIMAK YETERLİ

QNB Finansbank'ın promosyon desteğinden yararlanmak için tek yapmanız gereken 3 yıllığına maaşınızı bankaya taşımak. Bunun dışında kredi kartı kullanımına ekstra promosyon desteği sağlanacak.

Maaş taşıma işlemleri ise son derece kolay ve pratik. Bankanın mobil bankacılık ve internet bankacılığı kanallarından ya da doğrudan T.C kimlik kartı ile şubelerinden işlem yapabilirsiniz. Başvurunuz onaylandıktan sonra takip eden 3 iş günü içinde yeni promosyon miktarı IBAN numaranıza yansıyacak.

Finansbank emekli promosyon kampanyaları ile ilgili bankanın resmi internet sitesini ziyaret ederek daha detaylı bilgi alma fırsatına da sahipsiniz.