Bunun yanı sıra Afrika başta olmak üzere birçok kıtada kıtlıklar bulunuyor. İnsanlar bırakın yeni bir kıyafet alabilmeyi, yiyecek veya su bulmakta bile zorlanıyorlar. Bu anlamda insanlar olarak daha fazla bilinçlenmemiz gerekiyor. Eski eşyalarımızı bir şekilde değerlendirebilmenin yolunu bulmamız gerekiyor. Kaynaklarla olan iletişimimizi güçlendirmemiz ve onlara daha doğru bir şekilde yaklaşmamız gerekiyor. Bunlar bir arada düşünüldüğünde insanların kafasında eski kıyafetleri değerlendirmekonusu oluşabiliyor. Bu kıyafetleri farklı şekillerde değerlendirebilmenin yolları ise şu şekildedir:

• Giymediğimiz fakat giyilebilir durumda olan kıyafetlerimizi ihtiyaç sahipleri ile paylaşabiliriz. Eski kıyafetleri değerlendirebilmenin en güzel yolu budur. 

• Bunun yanı sıra yırtılmış veya daha fazla kullanılamayacak olan kıyafetlerimizi çanta veya bez olarak kullanabiliriz. Bunun için bir terziye gitmeye, eğer var ise el becerimizi kullanmaya ihtiyaç duyarız. 

16 Eylül 2024 Altın Fiyatları: Gram, Çeyrek ve Cumhuriyet Altın Ne Kadar? 16 Eylül 2024 Altın Fiyatları: Gram, Çeyrek ve Cumhuriyet Altın Ne Kadar?

İhtiyaçlarımızdan Fazlasını Neden Paylaşmalıyız?

Hayatımızda ihtiyaç duyduğumuzdan fazla kaynaklara sahip olabiliriz. Bu durumda yapılması gereken en mantıklı işlem onları paylaşmak olmalıdır. Dünya üzerinde milyonlarca dolarlara sahip insanların hiç bitiremeyecekleri kadar paraları olabilir. Bu paraları öldüğümüz zaman değerlendirebilmemiz mümkün olmayacaktır. Bu nedenle ihtiyaç fazlası yiyeceklerimizi, giyeceklerimizi veya diğer kaynaklarımızı uygun ölçüde paylaşmak doğru olacaktır.