Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesi de bu eleştirilerle çoğunlukla karşı karşıya geliyor. Esra Erdoğan kimdir sorusu internette sıklıkla sorulan sorular arasında yer alıyor. 

Esra Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan’ın kızıdır. Yine eski dönemlerde hazine ve maliye bakanlığı yürütmüş olan Berat Albayrak da eşidir. Kendisi 40 yaşında olan Esra Erdoğan lise eğitimini İmam Hatip lisesinde almıştır. Daha sonrasında üniversite eğitimini IndianaÜniversitesi Amerika Birleşik Devletleri'nde tamamlamıştır. Okuduğu alan sosyoloji ve tarihtir. Daha sonrasında başarılı bir şekilde yüksek lisansını da tamamlamış olan Esra Erdoğan günümüz dünyasının önemli kişilikleri arasında yerini almaktadır. 

Siyasal Kutuplaşmanın Nedenleri ve Etkileri Nelerdir?

Espresso da değil, Türk Kahvesi de değil! En Sağlıklı Kahve Bakın Ne imiş... Espresso da değil, Türk Kahvesi de değil! En Sağlıklı Kahve Bakın Ne imiş...

Ülkemiz tarih boyunca birçok medeniyet ve dine ev sahipliği yapmıştır. Özellikle geçmiş dönemlerde Osmanlı zamanında insanlara ve değerlerine büyük özen gösterilirdi. İnsanların inançlarına saygılı olmak toplumsal görevlerin başında yer alırdı. Gelinen noktada ülkemiz biraz siyası biraz da dini olarak kutuplaşmanın eşiğine gelmiştir. Ülkemizde genellikle Türk-Kürt veya Laik- Dindar tartışmaları görülür. Bir arada kalabilmenin ve güçlü bir ülke olabilmenin ise şartları bulunur. Siyasi ve dini kutuplaşmalar çoğunlukla ülkeler için istenmeyen ve tehlikeli bir durum olarak görülür.