Mauro Icardi'den Fenerbahçe Derbisi İtirafı

İki sezondur Galatasaray formasıyla büyük başarılara imza atan Mauro Icardi, Fenerbahçe ile yaşanan rekabet hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu. Icardi, bu sezon da ligi gol kralı olarak tamamlayarak taraftarların gönlünde taht kurdu.

"Derbilerin Tarihi Rekabeti Şaşırtıcı"

Icardi, Galatasaray - Fenerbahçe rekabeti hakkında şunları söyledi: "Galatasaray - Fenerbahçe derbisi inanılmaz. Rekabetin tarihi ve taraftarların tutkusu beni şaşırttı. Avrupa'da böyle bir rekabet görmedim."

Wanda Nara ise bu rekabeti şu sözlerle değerlendirdi: "Galatasaray - Fenerbahçe rekabeti, bence River Plate - Boca Juniors rekabetinden bile daha büyük."

Galatasaray'da Kalacak mı?

Yıldız oyuncu, Galatasaray'dan ayrılacağı yönündeki iddialara da net bir yanıt verdi: "Önümüzdeki sezon Galatasaray'da kalıyoruz, ancak sonrasına bakacağız. Ama şu an için Galatasaray'dayım."

Icardi'den Messi İtirafı

Mauro Icardi, Lionel Messi ile ilgili bir itirafta bulunarak, "Arjantin'in Dünya Kupası'nı kazanmasının ardından Leo ve Angel Di Maria'nın yıllarca çektikleri acıların karşılığını aldıklarını söyledim. Onlar için kendimden daha çok sevindim." dedi.

Milli Takım Kariyeri ve Messi ile Kriz

Mauro Icardi, Arjantin Milli Takımı'nda son maçını 21 Kasım 2018'de oynadı ve o tarihten sonra davet edilmedi. Messi ile aralarında kriz olduğu ve bu nedenle milli takıma çağrılmadığı iddiaları gündeme gelmişti.

Icardi, Arjantin Milli Takımı ile 8 maçta 1 gol atarak 473 dakika sahada kaldı. Yıldız oyuncu, bu konuda net bir açıklama yapmasa da kariyerinin bu bölümünün kendisi için önemli olduğunu belirtti.