Garanti bankası tarafından başlatılan yeni emekli kampanyasında nakit ihtiyacı olan tüm emeklilere uygun faizlerle kredi ödemeleri yapılacağı açıklandı. Garanti bbva bankası tarafından 100 bin TL emekli kredisi kullanacak olan kişilere ay sonuna kadar destek verileceği açıklandı. Banka şartlarına uygun olarak hemen her zaman başvuru yapacağınız bu kredi kampanyasından faydalanacak olan emeklilerin maaş alma şartı ile onay verileceği de duyuruldu! 

İnşaat Sektöründe Toparlanma Beklenmiyor: THBB 2024 Ağustos Raporu İnşaat Sektöründe Toparlanma Beklenmiyor: THBB 2024 Ağustos Raporu

GARANTİ BBVA KREDİ KAMPANYASINI DUYURDU! EMEKLİ MUTLU OLDU! 

Emekli4Emekli maaşlarını alan vatandaşlar, Garanti bankası tarafından başvurularını gerçekleştirmek için banka şubelerine giderek kredi başvurusu yapabilecekler. Garanti bankası uygun faizlerle vereceği bu yeni kredi kampanyasında banka şartlarına uygun olan müşterilere hemen onay verecek.

100 bin TL kredi kullanmanız durumunda en fazla 24 en az ise 3 ay vade yapabileceksiniz. Ayrıca kullandığınız bu kredilerde banka sizlere diğer bankalardaki kredi ve kredi kartı borçlarınızı kapatmanız içinde destek verecektir. Garanti bankası şubelerinden ve bankanın kendi resmi internet sitesi üzerinden de başvuru yapabilirsiniz.