Türkiye'nin önde gelen özel bankaları, ekonomik şartların zorlaştığı bu günlerde vatandaşlara destek olmak amacıyla faizsiz borç kapatma kredisi kampanyaları başlattı. Bu kampanyalar, özellikle nakit ihtiyacı olan kişilere büyük fırsatlar sunuyor.

Borcu olan vatandaşlar için 4 bankadan sürpriz açıklama geldi. Akbank, ING, Garanti ve İş Bankası son dakika duyurdu. Faizsiz borç kapatma kredisi imkanı verilecek. Faizsiz borç kapatma kredisi başvuruları yarın 08.30'da başlıyor. Borç kapatma kredisi için başvuru şartları ve detaylarda belli oldu. İşte faizsiz borç kapatma kredisi detayları…

FAİZSİZ KREDİ SUNAN BANKALAR VE KAMPANYA DETAYLARI

ING Bank:

ING Bank, Turuncu Ekstra programına dahil olan müşterilere 5.000 TL'ye kadar %0 faizli kredi imkanı sunuyor. Programa katılarak belirli puanları toplayan müşterilere yönelik bu fırsat, yeni müşteriler için de geçerli.

İş Bankası:

İşCep uygulaması üzerinden yeni müşteri olanlara 25.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans sunuluyor. Kampanya 31 Temmuz'a kadar geçerli olup, tek seferlik kullanım için uygundur.

Garanti BBVA:

Garanti Mobil uygulamasını indirip yeni müşteri olanlar, eğer kredi puanları uygunsa, 20.000 TL'ye kadar %0 faizli ihtiyaç kredisinden faydalanabiliyor. Bu kredi 6 ay vadeli olarak sunulmakta.

Akbank:

Akbank, yeni müşterilere 10.000 TL faizsiz kredi ve 20.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunuyor. Bu imkanlardan yararlanmak için Akbank müşterisi olmak gerekiyor.

BAŞVURU KOŞULLARI VE SÜRECİ

Faizsiz kredi veya nakit avans başvuruları genellikle bankaların mobil uygulamaları veya internet siteleri üzerinden yapılır. Başvuruda bulunacak kişilerin yüksek kredi puanına sahip olmaları, finansal durumlarını doğru bir şekilde belgelemeleri ve gerekli tüm belgeleri eksiksiz sunmaları gerekmektedir.