1 Milyon TL ile En Kârlı Yatırım Seçenekleri: Mevduat Faizleri mi, Gayrimenkul mü? 1 Milyon TL ile En Kârlı Yatırım Seçenekleri: Mevduat Faizleri mi, Gayrimenkul mü?

Resmi gazetede yayınlanan yeni haberde emeklilere müjde geldi. Maaş alan tüm emeklilere ödeme verilecek. GECE 23'DE Resmi gazetede EMEKLİLERE ödeme haberi yayınlandı! Emekli maaşlarına 16500 TL ödeme olacak! Gece yapılan bu duyuru sonrasında emekliler bu ödemeleri nasıl alacağı hakkında bilgiler araştırıyor. 16500 TL nakit avans başvurusu yapmak için öncelikle maaşınızın Ziraat Bankası üzerinde olması gerekmektedir. 

EMEKLİ maaşlarını Ziraat Bankası üzerinden alan kişiler başvuru yaparak hemen aynı gün içinde işlemlerini yapabileceklerdir. Ziraat bankası 16500 TL nakit avans başvurusu için başvuru şartlarına uygun olanlar destek alacak ve bu desteklerden istedikleri zaman yararlanacaklardır. Acil para isteyenler bu kredi haberi ile mutlu oldu. 

Ziraat bankası mobil uygulaması veya Ziraat bankası internet bankacılığını kullanarak da bu bankadan dilediğiniz zaman nakit kullanabilirsiniz. Bu şekilde ihtiyaç kredisi veya nakit avans başvurunuzu yapabilirsiniz ve maaşınız ile ilgili tüm onaylanan limitleri görebilirsiniz. Emekli maaşları bu banka üzerinden olanlar devlet destekli ödemeler alabileceklerdir.