Kripto para dünyası, dört gözle ABD başkan adayı Donald Trump’ın bu hafta sonu gerçekleşecek Bitcoin Konferansı’nda yapacağı konuşmayı bekliyor.

ABD Başkanlık Seçimi yaklaşırken mevcut başkan ve Demokrat adayı Joe Biden’ın yarıştan çekileceğini açıklaması üzerine tansiyon giderek yükseliyor. Suikast girişimi sonrasında eski başkan ve yeni aday Donald Trump, oylarını artırıyor.

Donald Trump’ın kampanya süreci ve yaptığı konuşmalar kripto dünyasını yakından ilgilendiriyor. Kripto çevrelerinin oylarına talip olduğunu birkaç kez dile getiren Trump’ın bu hafta sonu Nashville’de gerçekleşecek Bitcoin Konferansı’na konuk olması ve konuşma yapmasının planlanması heyecanı artırıyor.

Piyasa uzmanları, Trump’ın konferansta Bitcoin ile ilgili önemli bir vaatte bulunacağını öne sürüyor. Spekülasyonlar, Trump’ın Bitcoin’i ABD için stratejik bir rezerv haline getirmesi yönünde şekilleniyor.

25-27 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek konferansta Trump’ın yanı sıra Bitcoin savunucusu Michael Saylor gibi isimler de bulunuyor.

Donald Trump’ın konferansta, Türkiye saati ile Cumartesi 21.00’de konuşması bekleniyor. Tüm gözler konferansa çevrilmişken olası bir açıklama sonrasında kripto yatırımcıları uzun süredir beklediği ralliye şahit olmak istiyor.

Olası bir Bitcoin rallisinin tetikleyeceği altcoin yükselişine hazırlıklı olmak isteyen yatırımcılar, konferans öncesinde yatırım kararlarını değerlendiriyor. Öne çıkan yatırım coinleri arasında ön satış etkinliği ile rekora koşan The Meme Games, 99Bitcoins ve Pepe Unchained yatırımcıların radarına takılan projelerden oluyor.

Olimpiyat Temalı The Meme Games 250 Bin Dolara Ulaştı

Paris’te gerçekleşecek Olimpiyat Oyunları heyecanını kripto ekosistemi ile bir araya getiren The Meme Games token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 250 bin dolara ulaşıyor.

Proje, Olimpiyat Oyunları benzeri bir heyecanı meme coin tutkunlarına yaşatıyor. The Meme Games tokenden güç alan projede token sahipleri, sektör devleri olan 5 meme coin projesi arasından favori avatarını seçiyor. Bu meme coin projeleri Dogecoin, Pepe, DogWifHat, Brett ve Turbo olarak belirleniyor.

Yatırımcılar, seçtikleri meme coin avatarı ile sprint koşusuna katılıyor. Katılımcının seçtiği avatar yarışı kazanırsa söz konusu yatırımcı, satın alım yaptığı MGMES token miktarının yüzde 25’i kadar bonus elde etme fırsatı yakalıyor.

Staking mekanizmasıyla desteklenen proje, meme coin tutkunu yatırımcılar ile aşamalı bir ön satış aracılığıyla buluşuyor. Yatırımcılar mevcut aşamada token başına 0,00905 dolar ödüyor. Henüz başlayan ön satış sayesinde meme coin meraklıları, olası bir altcoin rallisi öncesinde yatırım yapma şansı buluyor.

Olimpiyat ateşini meme coinler ile birleştiren MGMES token ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile satın alınabiliyor.

2,5 Milyonu Aşan 99Bitcoins Ön Satışı Sona Yaklaşıyor

Kripto öğrenmeyi teşvik etmeyi amaçlayan bir proje olan 99Bitcoins token satın almak isteyen yatırımcılar son şansını kullanıyor. Öğren-Kazan temalı projenin ön satışında toplanan fonların 2,5 milyon doları aşması ise borsa listelemeleri için heyecanı artırıyor.

2013 yılından beri kripto dünyasında olan ancak yakın zamanda el değiştiren bir kripto platformu olan 99Bitcoins, bilgiyi ödüllendirmek için yola çıkıyor. Öğrendikçe kazandıran 99Bitcoins projesinin borsa listelemeleri öncesinde sunduğu avantajlı fiyatlar, son dakika yatırımcıları cezbediyor.

Mevcut aşamada 99BTC token, 0,00115 dolardan alıcı buluyor. Borsa listelemeleri öncesinde son bir aşama daha bulunuyor ve bu fiyat artışının 29 Temmuz’da gerçekleşmesi planlanıyor. Ön satış etkinliğinin 6 Ağustos tarihinde tamamlanması hedefleniyor. Token talep etme işlemlerinin ve DEX listelenmelerinin ise 8 Ağustos’ta gerçekleşeceği bildiriliyor.

Yatırımcılar, öğrendikçe kazandıran 99Bitcoins tokene yatırım yapmak için adeta son şansını kullanıyor. 99BTC token, Bitcoin Konferansı öncesinde BTC temalı coinlerle ilgilenen yatırımcılar için güçlü bir alternatif oluyor.

Öğren-Kazan mekanizması ve staking özelliği ile dikkat çekmeyi başaran 99Bitcoins satın almak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri kullanarak ön satışa dahil olabiliyor.

Pepe Unchained Ön Satışı 5 Milyon Doları Aştı

Meme coin denilince ilk akla gelen projelerden olan kurbağa temalı PEPE’ye seviye atlatan Pepe Unchained token satın almak isteyen erken dönem yatırımcılar için düzenlenen ön satış son sürat devam ediyor.

Ethereum zinciri üzerinde inşa edilen bir Katman-2 projesi olan Pepe Unchained, PEPU sembolü ile karşımıza çıkıyor. Katman-1 teknolojisinin hantallığını geride bırakan PEPU coin, hızı, verimliliği ve düşük maliyetleri ile PEPE’de devrim yaratıyor.

Yatırımcılar, olası bir altcoin rallisi öncesinde meme coin çılgınlığının sembolü PEPE’yi bir üst seviyeye taşıyan PEPU coin’i yakından takip ediyor. Düşük fiyatlardan yatırım yapma şansı sunan etkinlikte toplanan fonlar 5 milyon doları aşarak rekora koşuyor.

Aşamalı ön satış, erken yatırımcıların daha fazla potansiyel kar elde etmesine olanak tanıyor. Fiyatlar yükselmeden yatırım yapma niyetinde olan kripto meraklıları, mevcut aşamada 0,008596 dolar karşılığında PEPU coin satın alabiliyor.

Tokenlerin yüzde 30’u pasif gelir elde etme imkanı sunan staking özelliğine ayrıldığından katılımcılar, yüksek APY ve staking ödüllerinden istifade edebiliyor.