Kıyasıya çekişmelerin yaşandığı Süper Amatör Ligde zirve yarışı giderek kızışıyor.

Lider Termespor'u gol düellosunda mağlup eden Atakum Belediyespor, zirveye bir adım daha yaklaştı. Yakın takipçi 1930 Bafraspor ise bu hafta kan kaybı yaşadı

FARK AZALIYOR

Samsun Süper Amatör Ligi'nde heyecan giderek doruklara çıkıyor. Başladığı günden buyana futbolseverlere büyük sürprizler yaşatan ligde zirve yarışı da iyice kızıştı. Oynanan 8. hafta maçlarının ardından Atakum Belediyespor zirveye bir adım daha yaklaştı. Yine şampiyonluk hedefleyen 1930 Bafraspor'da bu hafta kan kaybı yaşarak taraftarlarını üzdü. Lider Termespor'u evinde konuk eden Atakum Belediyespor, gol düellosu şeklinde geçen maçtan 3-2'lik skorla galip ayrılarak puanını 17'e çıkardı.

GOLLÜ GEÇTİ

Ligde 3. sırada bulunan 1930 Bafraspor deplasmanda Atakent'in konuğu oldu ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılarak puanını 14 yaptı. Vezirköprü Belediyespor ile karşılaşan Karasamsunspor ise rakibini 6-2'lik farklı skorla mağlup ederek ligde 4. sırada yerleşti. 5. sırada bulunan Tekkeköyspor evinde Bafra Hacınabispor ile 3-3 berabere kaldı. 19 Mayıs Belediyespor ise deplasmanda Genç Bafraspor'u 7-0'lık farklı skorla maglup eden takım oldu. Sporland Bahçelievlerspor'da Tür Telekomspor'u bulduğu tek golle geçmesini bildi.

Salim YILDIZ