Atakum Belediyesi olarak 'Halka hizmet Hakk'a hizmettir' anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Belediye Başkanı İshak Taşçı, ulaşılabilir olmayı en büyük sorumluluğu olarak gördüğünü ve vatandaşlarla sağladıkları sıkı iletişimin, ilçenin gelişimine katkı sağladığını ifade etti.

GELİŞİME YÖN VERİYORUZ

Atakum'da gerçekleştirdikleri hizmet atağında Atakumlu vatandaşların büyük katkısı olduğunu ifade eden Başkan Taşçı, 'Göreve geldiğimiz günden bugüne kararlılıkla sürdürdüğümüz 'Halk Günü' uygulamamızla, Atakumlu hemşehrilerimizle kucaklaşarak talep ve önerilerini dinliyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Atakumlu hemşehrilerimizi yönetime dahil ederek, onların isteklerine göre şekillendirdiğimiz projelerle, ilçemizin gelişimine hep birlikte yön veriyoruz. Atakum Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz hizmetlerde ve ilçemizi 4,5 yılda getirdiğimiz noktada vatandaşlarımızın büyük katkısı var. Onların destekleriyle durmadan, çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Bu anlamda bizlere fikirleriyle destek olan tüm Atakumlu hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum' diye konuştu.

BÜYÜK SORUMLULUK

'Halka hizmet Hakk'a hizmettir' düsturuyla hareket ettiklerini, gerçekleştirdikleri yatırımların, vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak ve ihtiyaçlarını karşılamak için olduğunu ifade eden Başkan Taşçı, 'Vatandaşlarımız için gerçekleştirdiğimi çalışmaları, vatandaştan kopuk bir şekilde sürdürmemiz düşünülemez. Bu anlamda gerçekleştirdiğimiz mahalle buluşmaları, esnaf ziyaretleri, halk günleri gibi programlarda her zaman vatandaşlarımızla buluşup kucaklaşıyoruz. Bu buluşmalarda yaptığımız fikir alışverişleriyle ortaya çıkan ortak akıl, yönetim anlayışımızın temelini oluşturuyor. Ulaşılabilirliğin, bir belediye başkanının en büyük sorumluluğu olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçten hareketle vatandaşlarımızla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz' şeklinde konuştu.