Millet İttifakı CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, 31 Mart seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. Mahalle ziyaretleri kapsamında Taflan'da toplantı yapan Deveci, kendisine gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

HERKES KAZANACAK

Deveci, 'Her yerde arkamızda halkın gücü var. İşte sizlerin bu ilgisi de bu söylediğimi kanıtlıyor. Bunu bir kez daha söyleyeyim. Hepiniz için çalışıyorum. Hepinize derman olmak için geliyorum. Ben belediye başkanı olduğumda herkes kazanacak' şeklinde konuştu.

HER ZAMAN YANINIZDAYIM

Deveci, Taflan ziyaretinin ardından Yenimahalle esnafını ziyaret etti. Esnaf ziyareti sırasında CHP Atakum Belediye Başkan aday adayları Aylin Şahin Tat ve Turgay Özçelik de Cemil Deveci'ye eşlik etti. Kapısını çaldığı her esnaftan destek sözü alan Deveci, 'Yenimahalle esnafından destek sözünü aldık. Bugün nasıl biz gelip esnafımızdan destek istiyorsak, 1 Nisan'dan sonra belediye başkanı olduğumda da gelip esnaflarımıza ihtiyaçlarını soracağız. Hizmet etmek için geliyorum diyorum. Bu lafın ne anlama geldiğini biliyorum. Hiç kimseyi yarı yolda bırakmayacağım. Seçimlerden sonra da esnafımızın yanında olacağım' ifadelerini kullandı.

DEVECİ'DEN İADE-İ ZİYARET

Deveci, kendisinin Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi'ne ziyarette bulunan Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'in, Yenimahalle'deki Seçim İrtibat Merkezi'ne uğrayarak iade-i ziyarette bulundu. Deveci son olarak Yenimahalle sakinlerinden Servet Tozlu'nun eşi Gülperi Tozlu'nun cenazesine katıldı. Deveci, cenaze namazından sonra kederli aileye başsağlığı diledi.