Millet İttifakı CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde eşi Gülay Deveci ile birlikte Atakumlu kadınlar ile düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

EN BÜYÜK DESTEKÇİM KADINLAR OLACAK

Kadınların toplumda hak ettiği değeri gördüğü bir Atakum hayali kurduğunu dile getiren Deveci, '8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun. Çalışan kadınlarımızın da, evlerimizin direği emektar ev hanımlarımızın da gününü kutluyorum. Kadınların hayatlarımızdaki önemi çok büyük ve çok kutsal bir değerleri var. Sizler bizim hayatlarımızın diğer yarısısınız. Kadın olmayan bir toplum söz konusu olamaz. Kadınların hayatımızdaki her alanda biz erkeklerle eşit olduğu bir Atakum için canla başla çalışacağım. Sizler de benim bu mücadelemde en büyük destekçim olacaksınız' şeklinde konuştu.

İSTİHDAM ALANI YARATACAĞIM

Atakum Belediyesini almaları halinde kadınlara eşit iş istihdam alanı ve gelir eşitliği sözü veren Deveci, "Kadınlar bizim diğer yarımız. Kadınlarımız toplum içerisinde, çok kritik noktalarda bilgi, birikim ve uzmanlıklarıyla hayatımıza dokunan mesleklerde çalışıyor. Ama gelir dağılımı anlamında ortaya koydukları performansın karşılığını alamıyorlar. Böyle çağdışı bir şey kabul edilemez. Kadınlarımız emeklerinin karşılıklarını alacak. Buna belediye olarak zemin hazırlayacağız. Kadınlarımıza gerekli iş istihdam alanını belediye vasıtasıyla açacağız. Atakum'un elde ettiği tüm başarılara kadınların da ortak olmasını sağlayacağız" ifadelerinde bulundu.