Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Bizim Artvinliler Derneği'nin Birlik ve Beraberlik Gecesi'ne katıldı. Başkan Şahin, "Bu gece birliğin, beraberliğin, dayanışmanın en güzel anlarını yaşadık' diyerek, Artvinlilere teşekkür etti.

GÜZELYURT'TA BÜYÜK İLGİ

Başkan Şahin, Artvinliler Gecesi programının ardından seçim çalışmalarına Güzelyurt Mahallesi'nde devam etti. Programa AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, AK Parti İlçe Başkanı Haluk Köksoy, MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu, her 2 partinin yönetim kurulu ve meclis üyesi adayları katıldı.

BELEDİYE TESİSLERİ ATAKUMLULARIN

Başkan Şahin, "Belediyemize ait pek çok tesis var. Başta Kocadağ bölgesinde olmak üzere biz de pek çok sosyal tesis yapacağız. Akvaryum, deniz feneri, kültür ve sanat kompleksi, çocuklarımız için Oyunland, uyumayan dijital Kütüphane, Atakum Global, ATİM, Bilim ve teknoloji merkezi gibi pek çok projemizi Atakumlular'ın hizmetine sunacağız. Tüm tesislerimizi belediye işletecek. Bu tesislerimiz ve projelerimizde çok sayıda insanımıza iş imkanı doğacak. Çalışan personelimiz Atakumlular olacak. Gerekli tüm alışverişleri ise Atakum esnafından yapılacaktır. Her şeyimiz açık ve şeffaf olacaktır. Bu tesisler şahısların değil tüm Atakumlularındır. Bu anlayışla insanlarımıza hizmet edeceğim' ifadelerini kullandı.