6. Bölge Samsun Eczacı Odası Genel Kurulu'nun ikinci gününde seçim heyecanı yaşandı. 4 dönemdir Samsun Eczacı Odası başkanlığını yürüten Ecz. Onur Ferhat Karacan, tek aday olarak girdiği seçimde oy çokluğu ile güven tazeledi. Karacan ve listesi, kullanılan 283 oyun, 264'ünü aldı.

YÖNETİM KURULU

Başkan Karacan'ın yönetim kurulu asil listesi ise şu isimlerden oluştu: Ayşe Saral, Pervin Bulut, Ferhat Tokalak, Özgür Öztürk, Rumeysa Gündoğdu, Elif Ergün. Denetleme kurulunda ise, Betül Kitaplı, Sezin Sevgin Çiftçi ve Hanife Taş yer aldı.

HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Seçimin ardından açıklamalarda bulunan Karacan, meslektaşlarının teveccühü ile yeniden bu göreve layık görüldüğünü belirterek, "Yoğun şekilde destek alıyoruz. Bizim mesleğimizde çekişmeli durumlar olmaz, çünkü tek kaygımız mesleğimiz ve birlikteliğimiz. 5. dönemime başlıyorum. Önceki dönemlerimde çok güzel işler yaptık. Samsun'da iki defa bölgeler arası toplantı düzenleyip bin 500 kişinin gelmesini sağladık. Türkiye'nin en iyi ve modern oda binasına sahibiz. Yaklaşık 2 bin metrekarede sağlık hizmeti ve eğitim veriyoruz. 19 Mayıs 1919'un 100. yılı dolayısıyla Samsun'da düzenlenen bölgeler arası toplantı şehrimize büyük heyecan katıyor. Yeni dönemimizde yine mesleki sorunları söyleyeceğiz, doğruları alkışlayacağız. Samsun ve mesleğimizin en iyisi olması için çalışacağız. Ne varsa anlatacağız. Doğruların yanında olacağız, yanlışlara ise müdahale edeceğiz. Biz bunları dile getireceğiz, başka şekilde kalkınamayız. Bu duygu ve düşüncelerle, Samsun'a ve mesleğimize hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Şükrü Berk ASKAR