Samsunspor'da Amed karşısında alınan farklı galibiyetin sevinci sürerken genel menejer Mustafa Aztopal takımı rehavete karşı uyardı. Aztopal, ' Amed karşısında teknik direktörümüz sahaya rotasyonlu bir kadro ile çıktı. Ancak oyuncularımız aynı hırs ve mücadeleyi sahaya yansıttı. Sahada hırslı, kazanma arzusu üst düzeyde, taraftara keyif vermek için uğraşan bir takım vardı. Güzel bir galibiyet aldık, bu bizi şampiyon yapmadı ama şampiyonluk yolunda büyük bir adım attık. Manisaspor F.K'nın puan kaybetmesi de bizi mutlu etti' dedi.

DEVRE ARASI TRANSFERLERİ KATKI SAĞLADI

Mustafa Aztopal devre arısında yapılan transferlerin tamamının takıma direk katkı yaptığını bu transferlerde de hedefe ulaştıklarını söyledi. Aztopal, ' Bizim kadromuz çok iyi olmasına rağmen hedefe giderken kazaya uğramamak için tedbirler aldık. Bu yolda sakatlıklar cezalılar olabilir diye takıma üst liglerden takviyeler yaptık. İyi ki de yaptık. Ligin ikinci yarısındaki takviyelerin takıma yaptığı katkıyı görünce mutlu oluyoruz. Şimdi sahada oynayan, kulübede bekleyen hatta tribünde oturan oyuncumuz arasında büyük fark yok.' diye konuştu.

TARAFTAR TAKIMINA SAHİP ÇIKTI

Mustafa Aztopal, liglerin en iyi taraftarlarından birine sahip olduklarını da belirterek şunları söyledi. Hafta içi olmasına rağmen 12 bin taraftarımız stada gelerek bizi destekledi. Bu destek asla unutulmaz ve unutulmamalı. Bu taraftar takıma sahip çıktığı sürece bizim ulaşamadığımız hedef olamaz.

İlhan Demircioğlu