Mücadele ettiği U-19 Elit Lig'de 20 müsabakada 16 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet ile grubunu lider tamamlayan Atakum Belediyespor Türkiye Şampiyonasına gitmeyi garantiledi. Son maçında karşılaştığı Samsun Büyükşehir Belediyespor'u 4-1 mağlup eden Atakum Belediyespor U-19 takımı katılacağı Türkiye Şampiyonasında Samsun'u temsil edecek.

EN BAŞARILALARDAN BİRİYİZ
Ülke genelinde en ciddi futbol alt yapılarından biri olduklarını belirten Özgür Cinel, Öncelikle şehitlerimize rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. U-19 elit ligin bitmesine 2 hafta kala şampiyonluğu garantilemiştik. Son maçımızı kazanarak Samsun etabımızı tamamlamış olduk' dedi.
Sezon çalışmalarına diğer takımlardan önce başladıklarını belirten Cinel, ' Amacımız oyuncularımızı hem Elit Lig'e en hem de Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden A takımımıza hazırlamaktı. Bunun karşılığında ligimizi şampiyon olarak tamamladık. Genç futbolcularımızı A takımımızda görmek bizi mutlu etti. Başarı tek başına ortaya çıkan bir kavram değil. Kulübümüzde görev yapan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Oyuncularımızı sezon boyunca göstermiş oldukları mücadeleden dolayı kutluyorum. Kısa bir aranın ardından Türkiye şampiyonası hazırlıklarına başlayacağız. Amacımız ilimizi en iyi şekilde temsil etmek' diye konuştu.