n

n
n Günlerden cumartesi oluşu, gündüz maçı olması ile birlikte müsabakanın tv den canlı yayınlanması; Samsunspor adına tribünlerin tam anlamıyla doluluğunu az da olsa etkilemişti.
n
n
n
n Sakatlık, cezalı ve bazı oyunculardaki formsuzluklardan dolayı Besim DURMUŞ bu müsabakada ilk onbirde bazı değişiklikler yapmak zorunda kalmış, Musa AYDIN,Turgay GÖLBAŞI, Şaban ÖZEL ve Haluk TÜRKERİ gibi isimlere forma şansı tanımıştı.
n
n
n
n Müsabakanın henüz daha başlarında dakikalar 6 yı gösterdiğinde Bulgar oyuncusu DİMİTROV ile bulmuş olduğu gol sonrasında adeta müsabakaya 1-0 önde başlamış oldu Samsunspor.
n
n
n
n Aynı isim DİMİTROV dakika 28 de duran top vuruşunda çok güzel bir golün altına imzasını atınca; skor bir anda Samsunspor adına 2-0 oldu ve bu gol aynı zamanda ilk 45 dakikalık bölümün de skorunu oluşturdu.
n
n
n
n Tıpkı ilk devrenin başlarında olduğu gibi bu kez de ikinci devrenin henüz başlarında dakika 48 de Musa Sinan YILMAZER skoru Samsunspor adına 3-0 a taşımasını bildi.
n
n
n
n Samsunspor un bu ana kadar bulmuş olduğu bu üç golde de konuk takım Çaykur Rizespor un başta kalecisi olmak üzere savunma oyuncularının çok büyük bireysel hataları vardı.
n
n
n
n Beklenmedik anlarda yapılan bu bireysel hatalar sonrasında gelen goller ile birlikte müsabaka öncesinde Samsunspor adına çok zor geçmesi beklenen karşılaşma, çok kolay bir hale dönüştü.
n
n
n
n Oyun disiplininden iyice kopan ve oyundan düşen rakibi Çaykur Rizespor karşında Samsunspor adına skoru 4-0 a taşıyan ve müsabakanın skorunu tayin eden gol, dakika 71 de ilk iki golün sahibi Bulgar golcü DİMİTROV dan geldi.
n
n
n
n Her iki takım arasındaki doksan dakika boyunca farklılık bir tarafta başta kaleci Soner ŞAHİN olmak üzere savunmasındaki isimlerin sıfıra yakın hata ile oynayan Samsunspor, diğer tarafta ise başta kalecisi olmak üzere savunmasında çok fazla bireysel hatalar yapan Çaykur Rizespor takımı vardı.
n
n
n
n Durum böyle olunca ortaya Samsunspor adına bol gollü bir galibiyet ve üç puan, konuk takım adına ise ağır bir mağlubiyet oluşmuş oldu.
n
n
n
n Teknik adamlık kariyeri, tecrübesi ve deneyimi çok yüksek bir isim olan Mustafa DENİZLİ li Çaykur Rizespor adına bu 4-0 lık mağlubiyet, sanırım Besim DURMUŞ lu Samsunspor karşısında bir hayli fazla ve ağır oldu gibi geldi bana bu skor sonrasında.
n
n
n