Samsunspor Genel Menejeri Mustafa Aztopal transfer çalışmalarının iyi gittiğini ancak henüz isim açıklayacak duruma gelmediklerini söyledi.

SABIR İSTEDİ

Taraftarların yeni transferlerin isimlerini bir an önce duymak için sabırsızlandığını bildiğini ve bunu da saygıyla karşıladıklarını belirten Mustafa Aztopal, " Elimizde bol alternatifli geniş bir liste var. Teknik direktörünüzün onay verdiği isimlerle tek tek görüşüyorum. Transfer çok bilinmeyenli bir işlem gibi. Futbolcu ile anlaşıyoruz kulübü izin vermiyor. Kulübü ile anlaşıyoruz menejeri başka kulübe pazarlamak istiyor. Futbolcu, kulübü ve menejeri ile anlaşıyoruz ailesi ikna olmuyor. Yeni transfer yapmak artık çok zor. Buna rağmen büyük mesafeler kat ettik. Bizim Samsun gibi güzel bir şehrin takımı olmamız, ekonomik durumumuzun iyi olması, şampiyon takım olmamız ve güçlü bir taraftarımızın olması avantajımız var. Bunlar bize transferde kolaylık sağlıyor" dedi.

GİTMEK İSTEYENİ TUTMAYIZ
Mustafa Aztopal, transferleri kampa kadar yetiştirmek için yoğun çaba harcadıklarını söyledi. Aztopal, " İmzaları ikinci kamp dönemi bitmeden attırmak istiyoruz. 5 Ekim tarihine kadar transfer devam ediyor. O tarihe kadar biz de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Takımımızdaki bazı oyunculara teklifler geldiği yolunda basında haberler var. Ancak bize şu ana kadar resmi bir teklif gelmedi. Zaten bizim de Samsunspor forması giymek istemiyorum diyen bir futbolcuyu bu takımda tutma gibi bir niyetimiz yok. Bu formayı giymek herkese nasip olmaz" diye konuştu.
İlhan Demircioğlu