Sayın Başkanım,

Şehrimizin sembol markası, göz bebeğimiz Samsunspor en dibi gördüğünde tarihi bir sorumluluk alarak elinizi taşın altına koydunuz.

Eminim görmüşsünüzdür, stadımızda asılı duran pankartlardan birinde şöyle yazar: "  Bedel ödemeyen kıymet bilmez."

Siz kulübü devralmadan önce transfer tahtalarının kapalı olduğu, kadrodaki oyunculara ödeme yapılamadığı, tüm gelirlerin temlik altında bulunduğu dönemlerde dahi bu takım için cebinden, zamanından, sağlığından vererek kilometrelerce deplasmanlara giden, bilet alan, Passolig alan, forma alan, sayısı belki birkaç binle sınırlı da olsa gerçek Samsunsporlu bir kitle vardı.

Bu bahsettiğim kitle, en kötü zamanlarda bile bu armanın peşini bırakmayarak hem maddi hem de manevi açıdan fazlasıyla bedel ödedi.

Dolayısıyla sizin yaptıklarınızın, bu kulübe kazandırdıklarınızın kıymetini de en iyi bilen, kendimi de içinde gördüğüm bu kitledir.

Gerçek Samsunspor taraftarı, sizin yaptıklarınızı görüyor ve size saygı duyuyor.

Kulübün kaybettiği itibarı yeniden kazanmasını sağladınız. Tesisleşme ve altyapı yatırımlarından A takım otobüsüne, Genk kulübüyle yapılan protokolden akademideki hocalara verilen yabancı dil eğitimine kadar pek çok projeyle vizyonunuzu ortaya koydunuz.

Samsunspor sizin sayenizde rakiplerinin gıpta ederek baktığı, futbolcuların oynamak için can attığı bir kulüp hüviyetine büründü. Taraftarın öne eğilen başını kaldırmayı başardınız.

Bunun yanında, ülkemizdeki alışılagelmiş kulüp başkanlarının aksine sosyal medyayı aktif kullanarak taraftarla iç içe olmayı tercih ettiğinizi beyan ettiniz. Bunu yaparken iyi niyetinizden asla şüphe etmedik fakat iyi niyetle atılan adımlar bazen suistimali de beraberinde getiriyor.

Sosyal medya trolleri, provokatörler, cahil ergenler sürekli size mesaj atıyor ve ne yazık ki siz de bunları muhatap alarak yanıt veriyorsunuz.

  Başkanım, maddi gücünüz bir tarafa, siz akademik geçmişinizle, bilgi ve birikiminizle de bu camianın en önde gelen isimlerinden birisiniz. Sizin sadece doktora yaparken 1 yılda okuduğunuz kitabı hayatı boyunca okumamış ve okumayacak olan provokatör ve ergenler, size akıl verme cüretinde bulunabiliyorlar. Bunu yaparken de, sizin onlara yanıt veriyor olmanızdan cesaret buluyorlar.

  İşin esas problemli kısmı şu ki, sizin yazdıklarınızdan yanlış anlaşılabilecek bir ifadeyi bulup manşete taşımak isteyen, gündem oluşturmak isteyen art niyetli bir güruh mevcut. Bunun örneklerini defalarca kez gördük. Düşmanlarımıza fırsat vermeyin başkanım.

  Bu şehirde koltuk sahibi olan, kalem sahibi olan herkes sizin ve gerçek Samsunspor taraftarının taşıdığı hassasiyetleri taşımıyor. Bu kulübün kendi ayakları üstünde durmasını hazmedemeyen, sürekli bir yerlere gebe kalmasını isteyen birileri mevcut ve eminim ki bunların bir kısmı protokol tribününde sizinle birlikte maç izliyor.

  Başkanım, sizin ve Ertuğrul hocanın ortaya koyduğu vizyona inanan, sizlerin arkasında yürümeye hazır binlerce renktaşınız var. Birilerinin suni gündemler oluşturma çabasına fırsat vermeyerek, hep birlikte tek yumruk olup hedeflerimize odaklanalım.

Bu bağlamda, trolleri ve cahil ergenleri muhatap alarak cevap vermemenizin, gerekirse sosyal medya için profesyonel danışmanlarla çalışmanızın hepimiz için daha hayırlı olacağı kanaatindeyim.

Ciddi bir hastalık atlattığınız ve Sn.Mustafa Kemal Erkanat'ın acısını yaşadığınız şu günlerde, art niyetli kişilerin sizi twitleriniz üzerinden yıpratmasına izin vermeyin.

En kısa sürede eski sağlığınıza kavuşarak seyircili oynanan ilk karşılaşmada tribünleri selamlamanız dileğimle...