TFF Yönetim Kurulu, Ümraniyespor - Samsunspor maçıyla ilgili nihai kararını verdi. Toplantıda 'kural hatası' olduğu yönünde karar alınmasına karşılık müsabakanın tescil edilmesi kararlaştırıldı. İstanbulspor - Samsunspor maçıyla ilgili ev sahibi takımın kural hatası talebi de reddedildi.

   KALAN SÜRE AZ

TFF Yönetim Kurulu toplantısı sonucunda Ümraniyespor - Samsunspor maçıyla ilgili nihai karar verildi. Toplantıda 'kural hatası' olduğu yönünde karar alınmasına karşılık müsabakanın tescil edilmesi kararlaştırıldı. 88. dakikada gerçekleşen pozisyonla ilgili kalan sürenin az olmasından dolayı TFF Yönetim Kurulu, hukukçuların da verdiği mütalaa sonrası maçın tamamlandığı gibi 2-2'lik skorla tescil etmiş oldu.

Maçın hakemi Ramazan Keleş'in raporunda kural hatası yaptığını itiraf ettiği ve MHK'nin de aynı görüşte olduğu öğrenilirken, TFF Yönetimi'nin de buna uyarak Ümraniye - Samsunspor maçındaki kural hatası yapıldığı talebini kabul etti.

   İSTANBULSPOR MAÇINDA KURAL HATASI YOK

İstanbulspor'un,  Samsunspor maçında kural hatası talebi de reddedildi. Ev sahibi takımın yaptığı kural iddiası talebi de bu toplantıda gündeme alındı ve karara bağladı. Hakemin raporunu ve MHK'nin görüşünü okuyan TFF Yönetimi, müsabakada kural hatası olmadığına karar verdi. Ev sahibi kulübün kural hatasına yönelik başvurusu reddedildi.