TFF 1. Lig'de ilk iki mücadesinde geride kalıp Play-Offlara kalan Samsunspor, Adanaspor maçından sonra iki gün izin yaptı ve bugün Altınordu maçının hazırlıklarına başladı.

Yılport Samsunspor Play-Off Yarı Final ilk maçı için Salı günü deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçı hazırlıklarının ilk antrenmanını Nuri Asan Tesislerinde gerçekleştirdi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenman hareketlilik ile ısınma, dayanıklılık koşusu ile başlayıp 5'e 2 top kapma ve 8'e 8 yarı sahada oyunun ardından son buldu.

Kırmızı Beyazlılar yarın saat 17.30'da yapacağı antrenmanın ardından yönetim kuruluyla bayramlaşacak. Cuma günü yine saat 17.30'da yapılacak antrenmanın ardından Cumartesi günü saat 15.30'da Covid-19 testine girecek olan futbolcu, teknik ekip ve kafilede yer alacak yöneticiler, Pazar günü sabah İstanbul aktarmalı İzmir'e uçacak. Pazartesi günü saat 18.00'da antrenman yapacak olan Samsunsporlu futbolcular, Salı günü saat 18.00'de Altınordu ile Play-Off'un ilk maçına çıkacak.