Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile resmi olarak yollar henüz kesin olarak ayrılmadı. Sağlam'ın bu hafta resmen istifa etmesi beklenirken, Başkan Yüksel Yıldırım'ın hoca arayışları için görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

TRANSFERDE ÇOK SAYIDA İSİM VAR

Samsunspor'da hoca konusunda henüz somut bir gelişme yaşanmazken, transfer iddiaları da peş peşe geliyor. Adanaspor'dan Celil, Adana Demirspor'dan Hasan Kılıç'ın yanı sıra Arnavutluk liginden Partizani'nin 23 maçta 8 gol 5 asistle oynayan sol kanat futbolcusu Eraldo Çinari, Polonya'nın Legia Warszawa takımında 25 maçta 5 gol 2 asistle oynayan Rafa Lopes'in isimleri geçiyor.

2017'DE ELAZIĞSPOR'A SATILMAK İSTENDİ

Rafa (Rafael) Lopes'in 2017 yılında Elazığspor'a pazarlanmak istendiği, 'Ön anlaşma yapıldığı' haberlerinin servis edildiği ancak futbolcunun bedelsiz olarak bir başka takıma gittiği öğrenildi. Futbolcunun son 10 yıldır gittiği tüm takımlara bonservis bedeli ödenmeksizin transfer olması da dikkat çekti.

ÇINARİ'Yİ MENEMEN ALMADI

Eraldo Çinari'nin Partizani'den önce 2018 yılında Menemenspor için ismi geçtiği, ancak TFF 1. Lig takımının bu transferden vazgeçtiği öğrenildi.