Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in Samsunspor'un Nuri Asan Tesislerini 'Millet Bahçesi' olarak ilan etmesi Samsunspor taraftarları arasında büyük tepkiyle karşılandı. Samsunspor taraftarları yaptıkları zehir zemberek açıklamayla Başkan Demir'i hatasından dönmeye çağırdı.

DEMİR, YANLIŞTA ISRAR EDİYOR

Samsunspor taraftarlarınca yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in, bitmek tükenmek bilmeyen Samsunspor antipatisi, son olarak tesislerimize yönelik hamlesiyle bir kez daha ortaya çıkmıştır. Samsunspor Tesislerinin yıkılarak, yerine Millet Bahçesi yapılması planını meclisten geçiren Mustafa Demir, Samsunspor taraftarını üzmekte, kırmakta ve hatta fazlaca kızdırmaktadır. Şehrin tartışmasız markası ve birleştirici unsuru olan Samsunspor, siyasi görüşü ne olursa olsun bu şehirde yaşayan herkesin ortak sevdasıdır. Bunun bir türlü farkına varamayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsunspor üzerinden attığı yanlış adımlara ısrarla devam etmektedir.

DEMİR PARTİSİNE OY KAYBETTİRİYOR

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakının Samsun'da neden hızla oy kaybettiğini merak ederlerse, öncelikle dönüp Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e bakmaları gerekiyor. Şehri bölen, ötekileştiren ve ortak sevdamız olan Samsunspor'a adeta zulüm eden Mustafa Demir, hem kendisine hem de partisine bir daha seçim kazandırmamak için büyük bir çaba içerisindedir. Partisinin ve ittifakının milletvekilleri ile yöneticileri de bu çaba karşısında seslerini çı karta ma maktadır. Bizler farklı siyasi düşüncelerde, dünya görüşlerinde olsak da önceliğimiz Samsunspor'dur! Bu önceliğimize karşı durmadan operasyon düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, bir an önce hatasından dönmeli ve oturduğun makamın hakkını vererek şehre AĞABEY olmayı öğrenmelidir.

YÜZDE 10 VURGUSU

Samsun, 'Ben yaptım oldu' anlayışı ile yönetilebilecek bir şehir değildir. Samsun Büyükşehir Belediyesi kimsenin babasının tapulu malı değildir. Sıcak makam odasında oturup, köpüklü kahvesini yudumlayarak şehri yönettiğini zannedenler, bu umursamaz tavrın yanlarına kar kalacağını sanmasın. Samsunspor, hepimizin kırmızı çizgisidir. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, göreve geldiği günden itibaren bu çizgiyi ihlal edip duruyor. Sanıyor ki yaptıkları unutuluyor. Unutmuyoruz Mustafa Demir! Bu şehrin sevdası olan Samsunspor'a yaptıklarını unutmuyoruz. Sen de seçim günü geldiğinde, yaptıklarını unutma! Sen de unutma, sana karşı sessiz olan siyasetçiler de unutmasın, seni başımıza belediye başkanı adayı olarak çıkartmayı düşünenler varsa, onlar da unutmasın! Çünkü sen artık; Siyasi görüşü ne olursa olsun, Samsunspor'a gönül vermiş herkesin ortak kızgınlığısın! Bizde %10 Samsunsporluluk yok! Hepimiz %100 Samsunsporluyuz.

Samsunspor Taraftarı Unutmaz! Samsunspor Taraftarı Unutturmaz!"