Deplasmandaki Balıkesirspor galibiyetinin ardından içeride Kocaelispor'u 3-0 gibi net bir skorla geçen Samsunspor, ligin ikinci yarısına üst üste iki galibiyet ile başlamış oldu.

Oynanan oyun ve girilen pozisyon sayısı açısından seyir zevki yüksek bir maç oldu ve nitekim bu skora da yansıdı. Geride kalan maçlara baktığımızda, aynı oyun ve skoru özellikle iç saha maçlarında daha fazla yakalamalıydık diye düşünüyorum.

Uzun zaman sonra stresten uzak, keyifli ve huzurlu bir maç seyrettik.

Balıkesir ve Kocaeli karşısında sahaya çıkan ilk 11'in mevcut kadromuzdan oluşturulabilecek en iyi 11 olduğunu düşünüyorum.

Devre arasında takıma katılan Sheldon Bateau uyumlu bir görüntü sergiliyor. Güçlü fiziği, soğukkanlı ve ayaklarına hakim oluşu ile dikkatleri çekiyor.

Takımda kalması sağlanan Hasan Kılıç'ın 1 gol, 1 asistle oynaması ve attığı golden sonra Fuat Çapa hocaya sarılması günün en güzel haberlerinden biriydi. Kafasını sahaya verebilen bir Hasan Kılıç, şampiyonluk yolunda en güçlü silahlarımızdan biri olacaktır.

Alaaddin Okumuş, atılan 2 golde doğrudan etki sağlamış olması nedeniyle alkışı hak etti. Oyun genelinde de iyi oynadı.

Osman Çelik, Yasin Öztekin, Fofana, Yunus Emre Çift de günün iyilerindendi.

Bir sonraki maçımız olan Keçiörengücü deplasmanına kadar 2 hafta vaktimiz var. Yeni transferlerin takıma adaptasyonu açısından verimli geçirmeye çalışmalıyız.

Günün en güzel detaylarından biri olarak, 20 Ocak anısına hazırlanan "kara forma" ile sahaya çıkma fikrini çok başarılı buldum.

Bu vesileyle 20 Ocak futbol şehitlerimizi ve efsane kaptan Emin Kar'ı rahmet ve minnetle anıyorum.