Bu yıl ilk kez düzenlenen 12 takımın katılımıyla başlayan "Küçük Adamlar" Halı Saha Futbol Turnuvası renkli görüntülerle son buldu. Yaklaşık 15 gün süren ve eleme usulü ile kıran kıran mücadelerin sergilendiği turnuvada dördüncü Kökçüoğlu, üçüncü Kadıköyspor kulübü oldu. Final maçında ise Karasamsunspor ile karşı karşıya gelen Yabpaspor 90 dakika boyunca birbirlerine üstünlük sağlayamayınca penaltı atışlarına gidildi. Penaltı atışlarında 4-3 üstünlük sağlayan Yabpaspor kulübü Şampiyonluk kupasını havaya kaldıran takım oldu.Şampiyonluğu penaltı atışlarında kaybeden Karasamsunsporlu minikler gözyaşlarına boğuldu.

"Amatör spor'a ciddi destek veriyoruz"

Tüm takımlara kupa ve madalyalarının verildiği ödül töreninde konuşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş," İlçemizde amatör sporun gelişmesine büyük destek veriyoruz.Spor, sevgi, kardeşlik ve dostluk demektir. Bu yüzden iyi bir sporcu olmak, her şeyden önce iyi bir insan olmak demektir. Derslerinize iyi çalışın. Eğitimsiz sporun bir anlamı yoktur. Bunu hiçbir zaman unutmayın. Hepiniz çok güzel bir şekilde mücadele ettiniz, hepinizi tebrik ediyorum." dedi.

"Sevinçlerini hatıra fotoğrafı ile ölümsüzleştirdiler"

Turnuvada Şampiyon olan Yabpasporlu minikler birincilik madalyalarını sportmen kişiliği ile tanınan Başkan Demirtaş'ın elinden aldı.Ödül töreninin ardından dereceye giren kupa sevinci yaşayan tüm minik ve yıldız futbolcular, başkan Demirtaş'la aileleriyle hatıra fotoğrafı çekindi.