2025’te Emekli Maaşı ve Memur Zammında Büyük Değişim: Enflasyon Rakamları Ne Gösteriyor? 2025’te Emekli Maaşı ve Memur Zammında Büyük Değişim: Enflasyon Rakamları Ne Gösteriyor?

Halk bank, 65 yaşına kadar olan bireysel müşteriler için yeni bir kredi kampanyası başlattı ve 50.000 t lye kadar kredilerde gelir belgesi istemeyeceğini açıkladı. Halk bank üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek sizler de bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve 50.000 TL ye kadar ihtiyaç kredinizi gelir belgesiz olarak kullanabilirsiniz.

Halk bank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen 18 yaş üzerinde ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan tüm bireysel müşteriler kampanyaya katılabiliyor ve başvuruları hızlı bir şekilde değerlendirilerek kredi onayı almaları halinde aynı gün içinde hesaplara ödemeler yapılmaktadır.

HALKBANK YENİ KREDİ KAMPANYASI GÜNDEM OLDU

Halkbank üzerinden bireysel kredi kullanmak isteyen vatandaşların banka kredi puanı 1.200 ve üzerinde olması sigortalı olarak çalışıyorlar ise son iş yerlerinde 12 aydır sigorta primlerinin yatıyor olması, emekli olmaları durumunda ise emekli maaşları halk bank üzerinden alınması şartı ile kredi verilir. Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsunuz. Başvuru şartlarına uygun olan tüm bireysel müşteriler hemen aynı gün içinde ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanabilmektedir.

Halkbank kredi kampanyasına katılarak bireysel kredi kullanan emekliler ise diğer bankalardaki borçlarını kapatmak istiyorlarsa borç kapatma kredisi kampanyasına katılabiliyor ve bireysel kredi alabiliyor. Halk bank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, banka şubelerine gitmeden işlemlerinizi Halkbank mobil uygulaması üzerindendir. 7 gün 24 saat yapabilir veya bankanın resmi internet sitesine girerek buradan internet şubesine giriş yapabilir ve kredi kullanabilirsiniz.