Hızlı popülerlik kazanan bir kripto girişimi olan Hamster Kombat nedir? Hamster Kombat ne kadar kazandırır?

Yatırımcılar, sayısı her geçen gün artan girişimleri takip etmekte zorlanabiliyor. Kripto para projelerinin yanı sıra kripto para oyunları, para kazanmak isteyen yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

Son günlerin popüler projelerinden olan Hamster Kombat nedir? Hamster Kombat ne kadar kazandırır?

Hamster Kombat Nedir? Hamster Kombat Ne Kadar Kazandırır?

Hamster Kombat veya Hamster Combat, hızlı popülerlik kazanan bir kripto para oyunudur. Para kazanmak isteyen kripto meraklıları, TON ağı üzerinde kurulan Hamster Kombat ile gelir elde etme şansı bulabiliyor.

25 Mart 2024’te kripto arenasına katılan Hamster Kombat ne kadar kazandırır? Proje, Telegram’daki kripto topluluğunun radarına girmeyi başarmış bir Tıkla-Kazan oyunu sunuyor. Notcoin rakibi olarak gösterilen Hamster Kombat ile katılımcılar, çeşitli zorluk seviyelerindeki görevleri yerine getirerek ödül kazanabiliyor. Hamsterlarını yükselten katılımcılar, TON ekosistemini keşfederek kripto para elde edebiliyor.

Referanslı link ile oyunu oynamaya başlayan kullanıcılar Telegram Premium kullanan bir arkadaşını davet ederse 25 bin puan, Premiumsuz bir arkadaşını davet ederse 5 bin puan kazanıyor. Çeşitli görevleri tamamladıkça ve oyunu oynadıkça kazanılan ödüller artıyor.

Kısaca Hamster Kombat nedir? Hamster Kombat ne kadar kazandırır? sorularını yanıtladık. Haziran’da piyasaya sürüleceği iddia edilen ancak henüz listeleneceği borsalarla ilgili bir veri bulunmayan Hamster Kombat alternatifi projelerle ilgilenenler için yeni bir meme coine göz atalım.

Hamster Kombat Alternatifi Pepe Unchained Rekora Koşuyor

TON ağı üzerindeki projelerden biri olan Hamster Kombat’a alternatif olan Pepe Unchained ön satışı ilk haftadan rekora koşuyor. Kendi Ethereum Katman-2 blok zincirinde lansmanı yapılan PEPE temalı Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar şimdiden 1 milyon dolara yaklaşıyor.

PEPU sembolüne sahip Pepe Unchained, ERC-20 protokolüne uyan bir token olarak karşımıza çıkıyor. Mevcut haliyle yüzde 5000’in üzerinde APY imkanı sunan PEPU coin, kripto dünyasındaki staking ödüllerinde devrim yapmaya hazırlanıyor.

Topluluk odaklı proje, kendi zincirini kullanan ilk PEPE projesi olarak konumlanıyor. Hız, kazanç ve etkinlik açısından Katman-1 projeleri geride bırakan PEPU coin, zincirlerini kırarak PEPE’yi bir üst seviyeye taşıyor.

Ön satışta şu ana kadar 500 bin dolardan fazla fon toplayan PEPU coin, TON ağında yaşanan meme coin yükselişinde başı çekmek istiyor.

Pepe Unchained Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Meme coinler arasında üçüncü sırada yer alan orijinal PEPE coin’in yeni ve gelişmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkan Pepe Unchained token satın alan yatırımcılar, benzersiz staking ödülleriyle karşılaşıyor.

Kendi Katman-2 blok zincirinde geliştirilmiş olması ve kullandığı teknolojiler sayesinde Pepe Unchained, Katman-1 projelere göre büyük avantajlar sunuyor. Staking ödüllerini ikiye katlama imkanı sağlayan PEPU coin ile katılımcılar daha fazla gelir elde edebiliyor.

PEPE’yi Katman-1 teknolojisinin hantallığından kurtaran PEPU coin, hız ve etkinlik yarışını önde tamamlıyor. Pepe zinciri ile ETH arasında kurulan hızlı ve düşük ücretli köprü sayesinde PEPU, daha fazla işlem hacmine ulaşma potansiyeli barındırıyor.

 ETH’den 100 kat daha hızlı bir kripto deneyimi sunan PEPU, yüksek performansına karşın düşük işlem ücretleri ile kripto topluluğundan alkış alıyor. Topluluk odaklı yaklaşım, PEPU satın alan ve stake eden yatırımcı sayısını hızla artırıyor.

Pepe Unchained Token Nasıl Satın Alınır?

Popüler meme coin PEPE’ye seviye atlatan ve Hamster Kombat alternatifleri arasında gösterilen PEPU tokenin toplamda 8 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 20’si ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılara ayrılıyor. PEPU tokenlerin yüzde 30’u, pasif gelir elde etme imkanı sunan staking özelliğine gidiyor. Tokenlerin yüzde 20’si pazarlama faaliyetlerine, yüzde 10’u likiditeye, yüzde 10’u proje finansmanına ve yüzde 10’u ise zincir envanterine tahsis ediliyor.

Ön satış etkinliğinde toplanan fonlar ilk haftadan 1 milyon dolara koşarken indirimli fiyatlardan Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılar, elini çabuk tutuyor. Aşamalı fiyat artışı politikası ile yatırımcılara sunulan ön satışın ilk aşamasının dolmasına 2 günden az bir zaman bulunuyor.

Ön satış sayfasına göre henüz ilk aşamada olan PEPU coin, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla en düşük fiyatlardan satın alınabiliyor. PEPU token fiyatı bu aşamada, 0,008032 dolar olarak belirleniyor. Bir sonraki aşamadaki fiyat bilgisi proje sayfasında yer almıyor.

Katılımcılar, PEPU tokenlerini mevcut haliyle yüzde 5172 oranında bir APY ile stake edebiliyor. ETH bloğu başına staking ödülü ise 608,82 PEPU coin olarak belirleniyor. Proje ekibi, staking ödüllerini 2 yıla yayılacak şekilde dağıtmayı planlayarak katılımcı faydasını uzun süreli bir heyecana dönüştürüyor.

Bu yazıda Hamster Kombat nedir? Hamster Kombat ne kadar kazandırır? sorularını yanıtladık ve Hamster Kombat alternatifi Pepe Unchained projelerini detaylı bir şekilde inceledik.

Ahşap İşleri Uygulama Temel Teknikleri Ahşap İşleri Uygulama Temel Teknikleri