Mevduat Faizleri Yükseliyor! 1 Milyon TL’nin 32 Günlük Getirisi Ne Kadar? Mevduat Faizleri Yükseliyor! 1 Milyon TL’nin 32 Günlük Getirisi Ne Kadar?

Popüler Telegram tabanlı dokun-kazan oyunu Hamster Kombat, uzun zamandır beklenen airdrop detaylarını nihayet açıkladı. 8 Ağustos itibarıyla güncellenen airdrop bölümü, oyunculara daha fazla puan biriktirme fırsatı sunacak. Artık oyun içindeki tüm aktiviteler, pasif gelir ve görev tamamlama, başarılar, Telegram abonelikleri ve arkadaş davetleri gibi çeşitli faktörler airdrop puanı kazanmak için dikkate alınacak.

Hamster Kombat’ın sözcüsü, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada, airdrop'un oyun döngüsü, topluluk etkileşimleri ve davet edilen oyuncuların kalitesine bağlı olarak belirleneceğini belirtti. Bu güncelleme, oyunun 300 milyon oyuncuya ulaşmasından sadece bir hafta sonra geldi ve “kripto tarihinin en büyük airdrop’u” için hazırlıkların yapıldığını duyurdu. Sözcü, Hamster Kombat’ın Web3’e girişin basit bir yolu olduğunu vurgulayarak, kullanıcıların blokzincir teknolojisi ve kripto paralarla tanışmasını sağladığını ekledi.