Survivor All Star 2024'te heyecan doruk noktasında!

Survivor'da kim elendi

 Peki, Survivor'da kim elendi, kim veda etti?

Eleme Heyecanı Zirvede!

Finale doğru yaklaşırken her hafta bir ismin adaya veda ettiği Survivor All Star'da bu hafta da heyecan bir kat daha arttı. Son 8'e kalan yarışmacılar arasından Avatar Atakan, Ogeday Girişken, Merve Aydın ve Hilmi Cem İntepe eleme potasına düştü. Bu isimlerden biri adaya veda edecekti.

Düellolar Nefes Kesti!

Eleme potasına düşen isimler, adada kalmak için kıyasıya mücadele etti. İlk düelloda Avatar Atakan ve Ogeday Girişken karşı karşıya geldi. Bu düellodan 5-3 gibi bir skorla Ogeday galip çıkarak adada kalmayı başardı. Avatar Atakan ise finalde ikinci bir şans yakalamak için beklemeye koyuldu.

Merve ve Hilmicem'in Mücadelesi

Hilmicem İntepe ve Merve Aydın ise ikinci düelloda karşı karşıya geldi. Son derece çekişmeli geçen bu düelloda 5-4'lük skorla Merve Aydın galip gelerek finale yükseldi. Hilmicem İntepe ise finalde Avatar Atakan'la son bir kez mücadele edecekti.

Final Düellosu: Atakan ve Hilmicem Karşı Karşıya!

Tüm heyecanın doruk noktasına ulaştığı final düellosunda Avatar Atakan ve Hilmicem İntepe adada kalmak için son kez kozlarını paylaştı. Uzatmalara kalan bu çekişmeli düelloda 6-4'lük skorla Atakan galip gelerek adada kalmayı başardı. Hilmicem İntepe ise tüm mücadelesine rağmen Survivor All Star'a veda eden isim oldu.

Hilmicem İntepe'ye Veda!

Düellodan elenen Hilmicem İntepe veda konuşmasında duygusal anlar yaşadı. Kendisini hazır hissetmeden adaya geldiğini ve sakatlık yaşadığını belirten İntepe, güzel dostluklar edindiğini ve güzel insanlar tanıdığını ifade etti.

Survivor All Star'da bu hafta Hilmicem İntepe elenerek adaya veda etti. Avatar Atakan, Ogeday Girişken ve Merve Aydın ise adada kalmaya devam eden isimler arasında yer aldı. Heyecanın her geçen gün arttığı Survivor All Star'da önümüzdeki haftalarda kimlerin eleneceği merak konusu.