İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi ve kırsal mahalle ayrımı gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, Kuşçulu Mahallesi’ni Uzgur Mahallesine bağlayan grup yolunda sathi kaplama çalışması, Derecik Mahallesinde sıcak asfalt çalışması, Karadeniz Mahallesi’nde ise sıcak asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. Vatandaşların daha konforlu ve güvenli yollarda ulaşımını sağlaması için çalışmaların birçok noktada aynı anda devam ettiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Tüm ekiplerimiz, İlkadım için canla başla çalışıyor” dedi.

Renault’tan Sıfır Megane Sedan: Faizsiz Kredi ile Hayalinizdeki Araca Kavuşun! Renault’tan Sıfır Megane Sedan: Faizsiz Kredi ile Hayalinizdeki Araca Kavuşun!

‘EKİPLER HER YERDE’

İlçe genelinde devam eden işler hakkında yetkililerden bilgi alan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, çalışmaların program dahilinde devam edeceğini söyledi. İlkadım’ın ulaşımının modernizasyonu ve İlkadımlıların memnuniyetinin her zaman ön planda tutulduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Türkiye Yüzyılında hizmet belediyeciliği anlayışıyla, gece gündüz demeden çalışmalarımız hızla devam ediyor. İlkadım’ın neredeyse her noktasında fen işleri ekiplerimiz var. Amacımız, hemşehrilerimizin konforlu ve daha güvenli yollarda ulaşımlarını sağlamak. Bu noktada gerçekleştirdiğimiz asfalt yenileme, sıcak asfalt yama, sathi kaplama ve kaldırım çalışmaları, bu amacımızın en önemli parçalarından birisidir. Yollarımızın iyileştirilmesi, kalitesinin arttırılması ve sorunların tek tek çözülmesi; şehir merkezi ve kırsal mahallelerdeki trafik akışını daha sağlıklı ve güvenli hale getirecek. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak, hemşehrilerimizin daha konforlu bir yaşam sürmelerini sağlayacağız” diye konuştu.