Piyasalarda Gözler Merkez Bankası’nda: Faiz Kararı Ne Getirecek? Piyasalarda Gözler Merkez Bankası’nda: Faiz Kararı Ne Getirecek?

İlkadım Belediyesi Samsunspor Nuri Asan Tesislerini çevre düzenleme çalışmaları ile yeşillendiriyor.

Şehrin markası olan Samsunspor'a belediyenin imkanları doğrultusunda destek verdiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Tüm şehir bir araya gelip kenetlenerek, Kırmızı Beyazlı sevdamıza elimizden gelen desteği vermeliyiz" diye konuştu.

“Yeni çevre düzenlemesi”

İlçe genelinde sosyal donatı alanlarını artırmak ve daha yeşil bir kent oluşturmak için çalışmalarını titizlikle sürdüren İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, spor alanlarındaki çevre düzenleme çalışmalarına da devam ediyor. Bu kapsamda, Nuri Asan Tesisleri’nde, yeşillendirme çalışmaları kapsamında ekolojik dengeye uyumlu yeşil alan düzenlemeleri ve ağaç budama faaliyetleri belediye ekiplerince yapıldı.

“Şehrin değerleri yaşarsa şehir büyür”

Samsunspor’un Samsun'un önemli bir değeri olduğunu ve destek konusunda ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ”Samsunspor, kentin markası ve ortak noktasıdır. Şehrimizin önemli bir değeridir. Şehrin değerleri ne kadar çok yaşarsa, şehir de bir o kadar büyür. Ekiplerimiz Nuri Asan Tesislerindeki çiçeklendirme ve çevre düzenlemesiyle kulüp ortamını destekleyecek detaylardan seçimler yaparak özveri ile kısa sürede çalışmalarını tamamladı. Bizler yerel yönetimler olarak iyi günde de, kötü günde de her zaman şehrimizi temsil eden takımımızın yanındayız. Göreve geldiğimiz günden beri öz kaynaklarımızı kullanarak İlkadımımıza ve şehrimize değer kazandırmaya devam ediyoruz. Takımımıza, teknik heyetimize, yöneticilerimize ve tüm kulüp çalışanlarına, Süper Lig'de başarılar diliyorum” diye konuştu.