İlkadım Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışını sürdürerek kültür ve sanat alanındaki faaliyetlerine devam ediyor. 13-18 Ağustos 2024 tarihleri arasında Cumhuriyet Meydanı yanındaki AVM meydan alanında düzenlenecek 'Açık Hava Sinema Festivali', saat 20.00'de başlayacak ve tüm vatandaşlara ücretsiz olarak sunulacak.

Samsun Çarşamba Havalimanı Genişletilecek: Yeni Proje Başlatıldı Samsun Çarşamba Havalimanı Genişletilecek: Yeni Proje Başlatıldı

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, festivalin Yeşilçam'ın açık hava sineması geleneğini yaşatmayı amaçladığını belirterek, "İlkadım Belediyesi olarak, rutin hizmetlerimizin yanı sıra sosyal ve kültürel projelere de önem veriyoruz. Açık Hava Sinema Festivali ile hemşehrilerimizle bir araya gelmeyi ve komşuluk bağlarını güçlendirmeyi hedefliyoruz. Festivalde, 13 Ağustos'ta 'Bizim İçin Şampiyon' filmi ile başlayacak etkinlik, 14 Ağustos'ta 'Rafadan Tayfa Dehliz Macerası' animasyon filmi, 15 Ağustos'ta 'Lohusa', 16 Ağustos'ta 'Aşk Tesadüfleri Sever', 17 Ağustos'ta 'Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey' ve 18 Ağustos'ta 'Barbie' filmleriyle devam edecek. Çocuklardan yetişkinlere herkese hitap eden bu etkinliğimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum." dedi.