Replika cihazlar, genellikle pahalı ürünlerin daha uygun fiyata satılması amacıyla üretilmektedir. Bu nedenle, replika cihazlar genellikle orijinal ürünlere benzer bir görünüme sahiptir. Ancak, replika cihazlarda kullanılan malzemeler ve işçilik kalitesi, orijinal ürünlere göre daha düşüktür. İster Android ister iOS uyumlu olsun dolandırıcılar neredeyse her cihazın replikasını üretip satmanın peşinde iken Bu haberimiz tamda Orijinal ürünleri replika dan ayrıt etmeye yönelik bir haber peki bunun için ne yapılmalı? 

İKİ MAHALLENİN DAHA İÇME SUYU SORUNU TARİH OLDU İKİ MAHALLENİN DAHA İÇME SUYU SORUNU TARİH OLDU

Bunu Kutusundan ayırt edin: iPhone 15 kutularındaki gizli filigran keşfedildi! Yakınlarda bir iPhone 15 satın almayı düşünüyorsanız yanında bir de UV ışık sipariş edin. Çünkü iPhone 15 serisinin kutularında gizli bir filigran keşfedildi. Bu filigran sayesinde cihazın kutusunu dahi açmadan orijinal ürün olup olmadığını anlayabiliyorsunuz. 

Bu Konu ile ilgili  X’te bir kullanıcı tarafından yayılan yeni sızıntı daha öncesinde kimse tarafından fark edilmedi. Paylaşılan videoda bir kullanıcının UV ışık kullanarak iPhone 15 kutusunda yer alan filigranı bizlere gösterdiği yer alıyor.