Referanslı ofis taşıma şirketi arayanlar için arama motorlarında birçok seçenek çıkmaktadır. Ancak her ne kadar firma çeşitliliği çok olsa da gerçek ve güçlü referanslar sunan firma sayısı çok azdır. Kuruluşundan bu yana sektörde adını duyuran ve 1970 yılından beri de ofis taşımacılığını bünyesine katan LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ., güçlü referanslara sahiptir. Ofis taşıma şirketleri arasında yer alan firmamız ile iletişime geçerek bizden istediğiniz kadar referans talep edebilirsiniz.

En İyi Ofis Taşıma Firması Nasıl Seçilmektedir?

En iyi ofis taşıma firması misyonu kazanmayı hedefleyen firmalar sunduğu hizmetler ve referans portföyü ile öne çıkabilir. Ofisinizi bir adresten diğerine taşırken iyi bir hizmet almak için güçlü referansları olan ve haliyle sektörde en iyi şirketlerle iş yapmış olan firmayı seçmelisiniz.

·       Ofis taşıma firması seçerken referanslarını sizlere gösteren firmayı tercih edebilirsiniz. Yalan referanslarla gerçeğe aykırı beyanda bulunup sizlerin taşınma talebine yanıt vermeye çalışan bir firmadan uzak durmalısınız.

·       Ofis taşıma hizmetleri sunan firmanın güçlü referanslara sahip olması sizin gönül rahatlığı ile çalışmanızı sağlayacaktır.

·       Bir firmanın sektörde iyi olmasını anlayabilmek için arama motorları üzerinde yapacağınız araştırma ile müşteri yorumlarını okuyabilir, hizmet alanların yorumlarını değerlendirebilirsiniz. Firma ile yüz yüze görüşme için randevu talep edebilirsiniz.

·       Ofis taşıma firması sizlere geniş araç seçeneği, yeterli personel sayısı, ekspertiz ve sigorta hizmeti sunuyorsa gönül rahatlığı ile bu firma ile çalışabilirsiniz.

·        

Pratik ve Güvenilir Firma ile Ofis Taşıma Rahatlığı

Ofis taşımacılığı hizmeti almak isteyenler sigortalı hizmet sunan firmalara haliyle daha fazla güvenmektedir. Ofisinizi taşırken fiziki olarak bir lokasyondan diğerine geçerken eşyaların kaybolması, kırılması, çizilmesi gibi olumsuz durumlar yaşanabilir. Ofis sahiplerinin eşyalarının hasar görmesi veya tamamen kaybolması gibi durumlarda büyük maddi kayıplarının önlenmesi için şirketlerin sunduğu sigortalı hizmetler güvence sağlamaktadır.

Firma personellerinin işinde uzman olması ve yetkinliklerine göre iş bölümleri yapması sayesinde mobilyalardanbeyaz eşyaya, teknolojik aletlerden önemli resmi evraklara kadar tüm ofis eşyalarınız özenle paketlenir ve taşınır. Ambalajlama sayesinde tüm eşyalarınız pratik şekilde diğer adrese taşınabilir.

İstanbul’un En Köklü Ofis Taşıma Şirketi

Müşterilerine her daim kurumsal bir hizmet sunmayı amaçlayan LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ., İstanbul’da ve Türkiye’nin her noktasında referanslı hizmet vermektedir. Profesyonel ofis nakliyesi ekibi ile hizmet sunan LEVEL Nakliyat, eşya taşıma işlerinde her detayı ince ince düşünerek hareket etmektedir.

Köklü ve kurumsal bir firma olan LEVEL Nakliyat, geniş araç filosu ile sigortalı bir hizmet sunmaktadır. Firmamız güçlü referanslara imza atan geniş müşteri portföyü ile İstanbul’da taşımacılık şirketi olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Ofisten Ofise Nakliye Süreçleri

Ofis taşıma sürecine çalışan sayınızdaki değişiklik nedeniyle girebilirsiniz. Ya da ofisinizi daha estetik bir görünüme kavuşturmak için farklı bir büroyu restore edip o adrese geçebilirsiniz. Deprem ve yangın gibi doğal afetlerden sonra planlı ya da plansız gerçekleşen yıkım nedeniyle de ofisini değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

Ofise ofise nakliye sürecine girdiğinizde iyi bir firmadan hizmet almalısınız. İstanbul’da her lokasyona ofis taşımacılığı hizmeti veren firmamız LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ., nakliye sürecinin tüm aşamalarında sizlere yardımcı olmaktadır. Firmamızdan alacağınız nakliye hizmetinde geçen süreç ise şöyledir:

·       Ücretsiz ekspertiz hizmeti ile eşyaların değerinin belirlenmesi

·       İlgili sözleşme ve poliçe detayları ile sigortalı taşımacılık hizmeti için protokol düzenlenmesi, imzalanması

·       Nakliye süresinin tespit edilmesi ve fiyat teklifi

·       Eşyaların uygun şekilde ambalajlanması, araçlara transfer edilmesi

Çim Halı ile Bahçeniz Her Zaman Yeşilliğini Korusun Çim Halı ile Bahçeniz Her Zaman Yeşilliğini Korusun

·       Etiketlenen ve paketlenen eşyaların yeni ofise taşınması

·       Ofise taşınan eşyaların yeni iş merkezinde aynı düzende yerleştirilmesi

·        

Kurumsal Kimlik ile Ofis Taşımacılığında Hizmetler

LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ. olarak sizler için kurumsal misyonda bir taşımacılık hizmeti vermekteyiz. %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibimiz sayesinde kurumsal kimliğimizi hizmetlerimiz ile kanıtlayabiliriz.

Ofis taşımacılığı konusunda bizlere tüm taleplerinizi iletebilirsiniz. Fiyat ve performans bakımından kurumsal bir profesyonellikle yaklaşarak referanslarımızı sizlere iletebiliriz. Kurumsal ve uygun fiyatlı taşımacılık hizmeti sunan firmamız LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ., deneyimli personelleri ile tüm süreci yönetmektedir.

İstanbul ofis taşıma şirketleri arasında referanslı hizmet sunan LEVEL Nakliyat ile iletişime geçebilir, en uygun fiyatlarla ofisten ofise nakliye hizmeti alabilirsiniz.