ABD Başkanlık Seçimi yarışında mevcut başkan Joe Biden’ın yarış dışı kalması ile gözler yardımcısı Kamala Harris’e döndü. Kamala Harris yeni ABD Başkanı mı olacak?

Biden’ın yaptığı aday olmama açıklamasında Amerika Birleşik Devletleri Başkan Yardımcısı Kamala Harris’i işaret etmesi sonrasında kripto piyasası Harris’in sektöre bakış açısı hakkında bilgi edinmeye çalışıyor.

Harris, Capital Hill politikacıları arasında anormal karşılanıyor zira Harris’in kripto, blok zinciri, tokenizasyon veya NFT’ler ile ilgili ne lehte ne de aleyhte bir açıklama yapmadığı göze çarpıyor. Demokrat adayı olarak Biden’ın desteklediği Harris’in ABD Başkanı olması halinde kripto sektörüne Biden gibi bir pencereden bakacağı öne sürülüyor.

Harris’in kripto paralardan uzak durmasının, yapay zekada olduğu gibi yeni teknolojiler karşısındaki temkinliği duruşundan kaynaklandığı öngörülüyor. Bu durumun gerçek olması halinde Harris’in kripto karşıtlarından destek toplama ihtimali bulunuyor.

Joe Biden’ın yarıştan çekilmesi ve Kamala Harris’in olası adaylığı ile birlikte kriptoya bakış açıları ile ilgili pek çok şeyin yanıt bulması beklenen Bitcoin Konferansı, bu belirsizlik hali sebebiyle dört gözle bekleniyor. Başkan adayı Trump’ın konuklar arasında yer aldığı Nashville’deki 27 Temmuz tarihli konferansta neler konuşulacağı büyük heyecan yaratıyor.

Dünyanın konuştuğu olaylar arasında Paris’te gerçekleşecek Olimpiyat Oyunları da büyük yer kaplıyor. Gündemdeki olayları tokenize ederek yatırımcı çeken projelerden olan The Meme Games gibi coinler bu sebeple yoğun ilgi görüyor.

The Meme Games Olimpiyat Heyecanını Kriptoya Getiriyor

2024 yılında Fransa’nın Paris şehrinde düzenlenecek Olimpiyat Oyunları heyecanı kripto piyalarını da etkisi altına alıyor. Olimpiyat ateşini kripto teknolojisi ile bir araya getiren The Meme Games ön satışı, arkasına aldığı rüzgar ile hızlı ilerliyor.

ABD Başkanlık Seçimi kadar merakla beklenen bir spor olayı olan Olimpiyat Oyunları’ndan esinlenen The Meme Games token satın almak isteyen yatırımcı sayısı gün geçtikçe artıyor. İndirimli ön satış etkinliğinde şu ana kadar toplanan fonlar 200 bin doları aşarken yatırımcılar düşük fiyatların keyfini sürüyor.

Gelin birlikte projenin teknik özelliklerini yatırımcılara sunduklarını yakından inceleyelim.

The Meme Games Token Nedir?

The Meme Games token, Olimpiyat Oyunları benzeri bir yarış temasıyla geliştirilen projenin native tokeni olarak karşımıza çıkıyor. Sektör devi meme coinler arasında gerçekleşen bu yarış sayesinde token sahipleri kazanç elde edebiliyor.

Ön satıştaki The Meme Games token satın alan yatırımcılar, meme coin devleri olan Dogecoin, Pepe, DogWifHat, Brett ve Turbo arasından birini seçerek yarışa katılıyor. Katılımcılar seçtikleri meme coin avatarı ile bir sprint koşusuna katılıyor.

Büyük çekişmelere ve heyecana sahne olan yarış sonunda kazanan meme coini seçen yatırımcı, The Meme Games token satın alımı yaptığı miktarın yüzde 25’ini bonus olarak kazanıyor.

Ödül mekanizmasını daha iyi anlatmak için kısa bir örnek verelim. 10 bin MGMES token satın alan bir yatırımcı, seçtiği avatarın kazanması durumunda yaptığı yatırımın yüzde 25’i kadar yani 2 bin 500 MGMES token kazanıyor.

Proje ekibi söz konusu ödül mekanizması sayesinde MGMES token kazançlarını yalnızca borsa listelemeleri sonrasındaki performansa endekslemiyor. Oynadıkça kazandıran The Meme Games token, kripto kazancı ve heyecanı bir araya getiriyor.

Yatırımcıların gelir elde etmesini sağlayan bir diğer özellik ise staking mekanizması oluyor. MGMES tokenlerini belirli sürelerle kilitlemeyi tercih eden yatırımcılar, yüksek APY ve blok ödüllerinden istifade edebiliyor.

Şu ana kadar stake edilen The Meme Games token sayısı 8,5 milyona ulaşırken yıllık getiri yüzdesi yüzde 1200 civarında konumlanıyor. Tokenlerini stake eden yatırımcılar, ETH bloğu başına 71,53 MGMES token ödül de kazanıyor.

Düşük Fiyattan The Meme Games Token Nasıl Satın Alınır?

The Meme Games token, güvenliği ve şeffaflığı ile bilinen Ethereum blok zinciri üzerinde inşa edilen bir ERC-20 tokeni olarak karşımıza çıkıyor. MGMES sembolüne sahip tokenin toplamda 2 milyar 24 milyon adet token arzı bulunuyor.

Tokenlerin yüzde 38’lik bölümü, indirimli fiyatlardan The Meme Games token satın alma fırsatı sunan ön satış etkinliğine tahsis ediliyor. Token arzının yüzde 10’u staking mekanizmasına, yüzde 17,7’si proje fonlarına, yüzde 9,3’ü topluluk ödüllerine, yüzde 10’u likiditeye ve yüzde 15’i pazarlama faaliyetlerine ayrılıyor.

10 aşamalı bir ön satış etkinliği ile yatırımcıların karşısına çıkan The Meme Games token ön satışısının her bir aşaması için 76 milyon 912 bin adet token ayrılıyor. Üst limiti 7,5 milyon dolar olan ön satış etkinliğinin bitiminde gerçekleşecek borsa listelemeleri ile proje ekibi, 18 milyon doları aşan bir piyasa değeri yaratmayı hedefliyor.

Olimpiyat Oyunları ile eşzamanlı olarak yürütülen ön satış ektinliğinin 8 Eylül’de gerçekleşecek Paralimpik Oyunları kapanış töreni ile sona ermesi amaçlanıyor. Mevcut fiyatıyla 0,00905 dolardan alıcı bulan The Meme Games tokenin 10 Eylül tarihinde merkeziyetsiz borsalarda listelenmesi öngörülüyor.