Sanat Dünyasında Bir İlk: Geri Dönüşen Uçurtmalar ile Sanat Eseri Sanat Dünyasında Bir İlk: Geri Dönüşen Uçurtmalar ile Sanat Eseri

Kestane balı , çam balı ve ham balın eşsiz özelliklerini keşfetmeye hazır mısınız? Bu yazının sonunda ham bal nasıl yapılır sorusunun cevabından, kestane balı ve çam balının eşsiz özelliklerine kadar geniş bir bilgi yelpazesine sahip olacaksınız.

BEE’O Ham Bal Çeşitleri

BEE'O, %100 doğal ve ham bal çeşitleriyle tüketicilerine sağlıklı ve lezzetli alternatifler sunar. Çam ham balı, kestane balı, yöreye özgü yayla çiçek balları, organik ham ballar ve lavanta balı BEE'O'nun bal kategorisinde öne çıkan ürünleridir. Tüm bu bal çeşitleri, polifenol içerikleri, besleyiciliği ve doğallığı ile kahvaltı sofralarınızın yıldızıdır! BEE’O Propolis, Türkiye’de ilk kez uygulamaya geçirdiği “Sözleşmeli Arıcılık Modeli” ile kovandan sofraya kontrollü üretim sağlamaktadır.

Ham Bal Nasıl Yapılır?

Ham bal , işlenmemiş bal olarak da bilinir. Isıl işlem görmemiş (45 °C'nin üzerinde pastörize edilmemiş) ve filtre edilmemiş olan ham bal, polenlerini korur. Bu, doğal enzimlerin, vitaminlerin, minerallerin ve polenin bütünlüğünün korunmasını sağlar. Ham bal, kovandan direkt olarak alınır ve Anadolu'nun zengin bitki örtüsünden elde edilir.

Hambal nasıl yapılır sorusunun cevabı oldukça basittir: bal, arı kovanlarından toplanır, süzülür. 45 °C'nin üzerinde ısıtılmadan ve 300 mikrondan daha küçük filtrelerle filtre edilmeden, çeşitli analizleri yapılarak güvenilirliğinden emin olunduktan sonra paketlenir. Bu sayede ham bal, en doğal haliyle tüketiciye ulaşır.

 

Kestane Balı ve Fiyatı

Kestane balı, kestane ağaçlarının çiçeklerinden elde edilen özel bir bal türüdür. Kendine has bir tada sahip olan kestane balı, yayla çiçek ballarına göre daha yüksek polifenol içeriğine sahiptir. Kestane balı, bilinen faydaları ve lezzetiyle popüler bir bal çeşididir. Kestane balı fiyatı ise, balın kalitesine, üretim yerine ve markasına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Piyasada farklı fiyat aralıklarında kestane balı bulmak mümkündür, ancak kalite ve doğallık açısından güvenilir markaları tercih etmek her zaman olduğu gibi önemlidir.

Çam Balı ve Eşsiz Özellikleri

Çam balı, orman balı olarak da bilinir ve Anadolu coğrafyasına özgüdür. Çam ağaçlarının salgılarından elde edilen bu özel bal, kendine has lezzeti ve yararlarıyla öne çıkar. Dünyadaki çam balının %95'i Anadolu'da üretilir, bu da çam balını daha da özel kılar. Çam balı, polifenoller, vitaminler, mineraller ve enzimler açısından zengindir.

BEE'O Çam Ham Balı , doğal besin değerleri korunarak sofralarınıza ulaşır. Yüksek sıcaklıklarda ısıl işlem uygulanmamış ve çok küçük filtrelerle filtre edilmemiş olması, çam balının kendine has değerli özelliklerinin korunmasını sağlar. Böylelikle bizler, çam balının faydalarından en yüksek derecede yararlanabiliriz! Ürünleri incelemek için https://www.beeo.com.tr/ham-bal adresini ziyaret edebilirsiniz.