2025’te Emekli Maaşı ve Memur Zammında Büyük Değişim: Enflasyon Rakamları Ne Gösteriyor? 2025’te Emekli Maaşı ve Memur Zammında Büyük Değişim: Enflasyon Rakamları Ne Gösteriyor?

Akbank tarafından başlatılan yeni kampanyada bugün saat 3 ten sonra 22.000 tl'ye kadar nakit ödemeler verileceği ve özellikle de daha önce başvuru yaparak onay alamayan kişilere bu ödemelerin verileceği açıklandı. Akbank üzerinden başlatılan bu yeni kredi kampanyasında nakit ihtiyacı olan bireysel müşterilere hızlı bir şekilde ödemeler verilirken, 22.000 TL ödemeler Akbank ihtiyaç kredisi olarak vatandaşların ceplerine girecek. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız 22.000 tl'ye kadar ödeme alacak olan tüm vatandaşların hızlı bir şekilde bu kredi kampanyasından faydalanabilmeleri için banka kredi politikalarına uygun müşteri olması durumunda aynı gün içinde ödemeler hesaba yatar.

AKBANK 22000 TL KREDİ 

Akbank 22.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu maaş müşterisi olan veya banka hesabı olan bireysel müşteriler için hızlı bir şekilde Akbank direkt uygulaması üzerinden 7 gün 24 saat verilmektedir. Akbank direkt uygulamasına giriş yaparak buradan ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirerek onay almanız durumunda kredi başvurunuz hızlı bir şekilde sizlere hesabınıza yatacaktır. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar aynı zamanda cep telefonları üzerinden SMS atarak da bireysel kredi kampanyasına katılabilir ve bu kredi kampanyası ile birlikte hızlı bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebilir. Akbank SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, kredi başvuru şartlarına uygun olmaları durumunda kredi yazıp boşluk bırakıp 11 haneli kimlik numarasını da yazdıktan sonra bu mesajı 44 25 numarasına göndererek kredi başvurusunda bulunabiliyor.