Avaify, dijital dünyanın kapısını tüm KOBİ’lere açıyor. Müşteri arayışı, rekabet, fiyat belirleme ve satış ağı oluşturma konusunda; hem siz KOBİ'lere hem de satış yaparak gelir etmek isteyen tüm gerçek kişilere yeni bir gelir olanağı sunuyor.

Mağazanızda perakende satış ya da toptan ürün satışı konusunda yeterli müşteri portföyüne ulaşım sağlayamıyorsanız bilgilendirme yazımızı ve kobilere çözüm yazımızı muhakkak okumalısınız.

Avaify Nedir?

Avaify; e-ticaret, global online ticaret, dijital pazarlama ve teknolojik faaliyetler alanında yenilikler sunan bir platformdur. Üstelik ürünlerinizin satışı yapan artık sadece siz olmayacaksınız.

Satıcı, alıcı ve komisyon geliri elde eden kişilerin memnuniyetini sunduğu bu platformda öncelikli hedef; bir ürünün farklı satıcıların müşteri kitlesine de ulaşarak kısa sürede hedef satış miktarını artırmaktır.

Avaify bünyesinde yer alan firmalar ile iş birliği yaparak ürünlerinizin satışı karşılığında satışı üstlenen firma ya da kişilere dilediğiniz oranda komisyon verebileceksiniz. Bu rekabeti artırırken, satış yapacak kişilerin de emeklerine karşılık en yüksek komisyon veren firmalar ile çalışmaları sağlanacak.

Avaify Amacı

Avaify hedefleri arasında; global pazarda yer alarak en yeni teknoloji ve yapay zeka verilerinden yararlanmak, tüm dünyaya ulaşmak bulunuyor. E-ticaret platformları ile arasındaki en büyük fark firma ve ürünleri satın alacak müşterilerden komisyon almıyor olmasıdır.

Böylelikle evden çalışan, ek gelir kazanmak isteyen bireylerin online ya da fiziki mağaza açmadan kazanç elde etmesinin önü açılıyor. Ekonomiye ve aile bütçesine katkı anlamında büyük bir yenilik denilebilir. KOBİ'nin büyük kabusu ve maliyet yükü olan satış komisyonunun olmaması, müşterinin cebinden ürün dışında bir masraf çıkmaması Avaify farkını ortaya koyuyor.

Avaify Ne İşe Yarar?

Kobi'lerin üzerinde bulunan; satış, reklam, pazarlama, iş yeri kirası, personel ücreti gibi tüm sorumlulukları Avaify hafifletiyor. Nasıl mı?

  • Ürünlerinizi birden fazla Avaify satıcı üzerinden satabiliyorsunuz
  • Komisyon tutarınızı dilediğiniz gibi belirliyorsunuz
  • Firma olarak siz ve müşterileriniz masraf komisyonu ödemiyor
  • Satıcı firmayı siz seçiyorsunuz
  • Reklamınızı sadece siz değil tüm iş ortaklarınız sizin yerinize yapıyor
  • Aynı çalışma saatinde ürün satışlarınızı katlıyorsunuz
  • E-ticaretin maliyet tasarrufu ile personel ve kira derdinden kurtuluyorsunuz
  • Şubeleşmek yerine dijital pazarda yerinizi alıyorsunuz

Daha birçok avantajdan yararlanmak sizin elinizde. Avaify ailesine hemen katılabilir kayıt yaparak komisyonunuzu belirleyebilirsiniz.

Avaify İle Satıcı Nasıl Belirlenir?

Mağazanızda ya da üretim noktanızda bulunan ürünlerin piyasaya hızlı sunumu ve satışı KOBİ'lerin en sorun yaşadığı konulardır. Avaify ile satıcıyı nasıl belirleriz?

Necə Qeydiyyatdan Keçməli Necə Qeydiyyatdan Keçməli
  • Avaify üyesi satıcıların üye kaydı oluşturması
  • Ürünlerin satışını üstlenen kişilerin ihtiyaçlarınıza uygun seçilmesi
  • Satıcıların komisyon, gelir ve satış performansının göz önünde bulundurulması
  • Yüksek komisyon oranı belirleyerek satışı cazip kılmak

Avaify fırsatları arasında sadece ticaret yapan kişilerin satış yapma kriteri bulunmuyor. Öğrenci, emekli, profesyonel satış firmaları herkes bu platform üzerinden kazancını artırabiliyor.

Avaify Mağazası Nasıl Açılır?

E-ticaret alanı denilince artık akıllara kobi ve avaify ikilisi gelecek. Kobi kavramıyla özdeşleşen avatify alanında başarı ivmesini her geçen gün yukarı çekiyor. Avaify'ye güvenen firmalar her geçen gün artıyor.

En çok satış yapan firmaların ürünleri geniş kategoriler arasında yer alırken, güzel bir satış rekabeti müşterilerin dikkatini çekiyor. Farklı ürünler ve fiyat avantajları ile müşteri kazanıyor, KOBİ kazanıyor, satıcı kazanıyor, kısacası herkes kazançlı çıkıyor.

Hedef kitlenizi belirleyerek marka haline gelmeniz kolaylaşıyor. Pazarlama stratejinizi oluştururken çok fazla düşünmenize gerek yok. Küçük ve Orta Ölçekli İşletme dostu Avaify siz değerli firmaların yerine tüm detayları düşünüyor. Size ise sadece satış gelirleriniz sayesinde; çok daha fazla büyümek, kazanmak, kazandırmak kalıyor.