KYK yurtlarında konaklayan öğrencilerin en çok araştırdığı konular arasında KYK wifi çıkış GSB yer alıyor. İnternete sorunsuz bir şekilde bağlanmak isteyen öğrenciler sorunsuz bir şekilde giriş yapma çözümlerini arıyor. KYK wifi çıkış olarak bilinen internet ağından çıkış yapabilmeniz için gereken uygulamalar vardır. Bu uygulamaları doğru bir şekilde uyguladığınızda sorunsuz bir şekilde çıkış işlemi gerçekleştirilebiliyor. İnternete bağlanabilmeniz için GSB internet sitesine giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra KYK ve wifi çıkışının gerçekleşmesi için aktif başka bir internet bağlantınızın olmamasına dikkat etmeniz gerekiyor. Daha sonrasında doğrulama sayfasında karşınıza çıkan çıkış butonuna basarak çıkış işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bazı nedenlerden dolayı bu işlemi gerçekleştirememeniz mümkün olabiliyor. Bu sorun ile karşılaşıldığında yapmanız gerekenler ise şu şekildedir:

·       Öncelikle akıllı cihazınızın bağlanmış olduğu KYK wifi ‘sini unutmanız gerekiyor. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra GSB internet sitesini giriş yapabilmek için cihazınızın mobil verisini kapatıp KYK wifi’sine giriş yapmanız gerekiyor.

·       Aynı zamanda bu sorunu çözebilmek için wifi ayarlarınızı da temizlemeniz gerekir. Bunu cihazınızın ayarlar bölümünden değiştirebilirsiniz.

·       KYK wifi çıkışında sık sık problem yaşamaya devam ediyor iseniz KYK şifrenizi yenileyebilirsiniz.

YÖK Başkanı Özvar: "Diploma kıymetlidir ama tek başına her kapıyı açabilecek bir anahtar değildir" YÖK Başkanı Özvar: "Diploma kıymetlidir ama tek başına her kapıyı açabilecek bir anahtar değildir"

·       A'dan çıkış yapacağınız sırada max cihaz hatası ile karşılaştığınızda servisi durdur butonuna basarak bu sorunu çözebilirsiniz.

Bu uygulamalar ile KYK wifi sorununu kolaylıkla çözebilirsiniz.

Editör: Vadi Sağdıç