M. Raif İnan, yenilenebilir enerji üretimi alanında çalışmalarını sürdürüyor. Biyokütle ve atıkların enerji üretimi alanındaki potansiyeline değinen İnan, bu kaynakların değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi. Teşvikler ve güncel kanunlar ile enerji üretimi alanındaki çalışmaların desteklenmesi gerektiğini belirten M. Raif İnan, bu teşviklerin bölümlere ayrılması gerektiğinden söz etti.

Türk Girişimci M. Raif İnan, biyokütle ve atıkların doğru kullanılmadığı takdirde çevreye verebileceği zararlara değiniyor. Biyokütle ve atıkların kaynak potansiyelinin %65’ini oluşturduğundan söz eden İnan, bu kaynakların doğru şekilde bertaraf edilmesi gerektiğinin de altını çizdi.

M. Raif İnan Enerji Üretimi Alanında Güncel Kanunlar ve Teşviklerin Hızla Uygulamaya Konulması Gerektiğine Dikkat Çekti!

“Yenilenebilir enerji kaynakları içerisinde biyokütle ve atıklar, kaynak potansiyelinin %65’ini oluşturuyor. Bu kapsamda güncel kanunlar ile uygulanabilir teşviklerin bir an önce üretilmesi ve hızla uygulamaya konulması, bize bambaşka bir geleceğin kapısını açabilir.

Ancak bu noktada bir başka kritik konuya da dikkat çekmek gerekiyor. Yenilenebilir enerji teşvikleri bölümlere ayrılmalı. Bunların içinde Biyokütle ve Atık en büyük payı almalı. Atıktan enerji üretimi şu an teşvik kapsamında değil. Diğer yenilenebilir kaynaklar kullanılmazsa çevreye zararı yok ancak bu atıklar doğru şekilde bertaraf edilmezse çevreye zararlı."

Anahtar Kelime

Neden WordPress Hosting Tercih Edilmeli? Neden WordPress Hosting Tercih Edilmeli?