Telefon Kiralamamedia markt

Alıcılar, maliyeti epey yüksek olan son teknoloji akıllı telefonları kiralama seçeneğiyle daha rahat ediyolar. 24 aya kadar vade ile sunulan bu hizmet, teknoloji tutkunlarına resmen nefes aldırıyor. Peki, MediaMarkt cihaz kiralama hizmeti nasıl yapılıyor?

Dijital Dönüşümle Değişen Oyun: Çağdaş Spor Sponsorluklarının Yükselişi Dijital Dönüşümle Değişen Oyun: Çağdaş Spor Sponsorluklarının Yükselişi

MediaMarkt'ın sunduğu akıllı telefon kiralama hizmeti, tüketicilere yeni nesil akıllı telefonları uzun vadeli kiralama imkânıyla geliyor. Bu hizmet, satın almak yerine kiralama opsiyonunu baz alarak, tüketicilerin 24 aya kadar vade ile cihazları kullanabilmesini sağlıyor. Kiralama süresi sonunda ise alıcılarına esnek seçenekler sunuluyor. Kiralanan cihaz, aynı marka ve modelin yenilenmiş bir versiyonu olarak satın alınabiliyor ya da farklı seçenekler değerlendirilebiliyor.

Yöntem ise çok basit! İlk adım olarak, tüketiciler MediaMarkt'ın belirli mağazalarına giderek veya online platformları aracılığıyla kiralama talebinde bulunabiliyorlar. Talep sonrasında, kiralanmak istenen cihaz ve vade süresi seçiliyor. 24 aya kadar vade seçenekleri sunan bu hizmet, kullanıcıların bütçelerine uygun bir ödeme planı oluşturmalarına olanak tanıyor.

Kiralama süresi sona erdiğinde, müşterilere birkaç seçenek sunuluyor. Cihazı satın alma veya yenilenmiş cihaz ile değiştirme seçeneği... Süre sonunda, cihazı sözleşmenin şartlarına uygun olarak teslim eden müşterilere birçok avantaj da veriliyor. Bu avantajlardan biri de taksit tutarının 3 katına kadar nakit teslimat bonusu.