Başarır’a Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Tarsus, Mezitli, Erdemli, Anamur Belediye Başkan adayları, örgüt başkanları ve üyeler eşlik etti. Konvoy nedeniyle Çeşmeli-Tece karayolu bir süre trafiğe kapandı…
‘Başarır’ı kimse tanımıyor’ diyenlere inat bir karşılamanın olması Başarır’ı sevenleri ve parti tabanını mutlu etti.
Kalabalık konvoy nedeniyle 5 Km’lik yolu 2 saatte geçen Başarır’ın seçim otobüsü, binlerce partili ile Mezitli ilçe örgüt Binasına gelebildi. Açık hava mitingine dönüşen parti ziyaretinde Belediye Başkan adayları tanıtıldı.
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, CHPden aday gösterilmeyen Neşet Tarhan’ı yol arkadaşı olarak kalabalığa lanse ederek ‘ Tarhan’ı içimize bekliyoruz’ dedi.
Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’de burada yaptığı konuşmada, Mezitli halkına güvendiğini, parti ayırımı yapmadan herkese eşit hizmet götüreceğini söyledi. Bu arada, Genel Merkezin seçim otobüsünün yanına Mersin Büyükşehr Belediye Başkanı ve adayı Vahap Seçer’in seçim otobüsü yanaştı. Kalabalık meraklı gözlerle otobüsünden Vahap Seçer’in inmesini beklerken hayal kırıklığına uğradı.
Gurup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ‘Seni içimizde görmek istiyoruz. Bugüne kadar verdiğin hizmetler için sana teşekkür ediyoruz.Gurup Başkanvekili Başarır, ‘Bu seçimi Vahap Seçer Başkanımla, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını, Erdemliyi, Anamur’u, Silifkeyi, Mut’u Tarsus’u kazanacağı’ diye konuştu.
Bu arada kalabalık arasında bir kenara bırakılan Ali Mahir Başarır aleyhine yazılı çok sayıda dövizler ele geçirildi. eylemciler dövizlerin ortaya çıkmasıyla alanı kaçarak terk ettiler.
Daha sonra, sataşma sözleriyle toplantıyı proveke etmek isteyenleri alandaki partililer karga tulumba dışarı çıkardı. Başarır, İktidarı da eleştirdiği konuşmasını, kendisini yalnız bırakmayan ve liderler gibi karşılayan partililerine teşekkür ederek sonlandırdı…

Editör: Ismail Usta