1 Milyon TL ile En Kârlı Yatırım Seçenekleri: Mevduat Faizleri mi, Gayrimenkul mü? 1 Milyon TL ile En Kârlı Yatırım Seçenekleri: Mevduat Faizleri mi, Gayrimenkul mü?


•    

Singapur, 29 Ağustos 2024 -- Web3 ekosisteminin geleceğini inşa etmede öncü rol oynayan OKX, OKX Web3 Cüzdan kullanıcılarına, Web3 dünyasındaki içerik oluşturucuları, geliştiricileri ve yenilikçileri bir araya getiren, yalnızca üyelere özel bir dijital koleksiyon olan Legacy Pass NFT’si için başvurularını hızlı sonuçlandırma fırsatı sunmak adına Forbes ile iş birliği yaptıklarını duyurdu.

OKX Web3 Cüzdan şu anda, toplam 1.917 adetle sınırlı olan Legacy Pass NFT’leri için hızlı başvuru değerlendirmesi sağlayan tek zincir üstü cüzdan konumundadır. Öncelikli başvuru hakkı, yalnızca OKX Drops aracılığıyla başvurularını gönderen OKX Web3 Cüzdan kullanıcıları için geçerli olacak. Başvuruları başarılı olan katılımcılar Ethereum tabanlı bu özel NFT’yi mint ederek, çeşitli avantajlardan faydalanma hakkı elde edecekler:

•    Özel Etkinlikler: Under30 Summit gibi üst düzey toplantılara katılım hakkı.
•    Oy Hakları: Forbes Web3 listesi üzerinde etki yaratma.
•    Premium Abonelik: Forbes.com sitesine ve piyasa analizlerine ücretsiz erişim imkânı.
•    Mentorluk: Forbes Inner Circle üyeleri ve diğer geçiş kartı sahipleriyle iletişim kurma imkânı.
•    Tanınırlık: Forbes dergisinde isminizin yer alması.

Öncelikli erişim imkânı sunan, bir ön onay listesi olan NFT onaylananlar listesinde yer almayı başaran OKX Web3 Cüzdan kullanıcıları, cüzdanlarını Forbes’un Legacy Pass sayfasına bağlayarak Legacy Pass’lerini almaya hak kazanacaklar.

OKX Pazarlama Direktörü Haider Rafique konuya ilişkin açıklamasında şunları kaydetti: “OKX’te içerik oluşturucuların, geliştiricilerin ve yenilikçilerin dijital varlıklarla etkileşim kurma yöntemlerini yeniden şekillendiriyoruz. Bu ortaklık sayesinde NFT’lerin çok yönlü faydalarını gözler önüne seriyor ve bu NFT’leri koleksiyon ürünleri olmaktan çıkarıp gerçek dünya faydaları sunan araçlara dönüştürüyoruz. Sundukları bağlantı, etkileşim ve mentorluk gibi değerli fırsatlarla sahiplerini destekleyen bu NFT’ler onlara hem kişisel hem de profesyonel yolculuklarında güç kazandıracaklar.”

Forbes’un Büyümeden Sorumlu Direktörü Taha Ahmed ise şunları söyledi: “Web3 topluluğuna bu eşsiz fırsatı sunmak adına OKX ile gerçekleştirdiğimiz ortaklıktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz. Bu girişim ile yalnızca yenilikçiliği teşvik etme yönündeki kararlılığımızı ortaya koymakla kalmıyoruz, aynı zamanda bireylerin dijital varlıkların ve blok zinciri teknolojisinin geleceğinde yer almalarını ve bu alana katkıda bulunmalarını destekleyen bir platform da sağlıyoruz.”