Bununla birlikte ilişki kurmanın en önemli kriteri karşılıklı olarak dürüst olmak gerektiğidir. Karşılıklı güven olmayan bütün ilişkilerin bir noktada ayrılıkla sonlanacağı bilinmektedir. Güven kriterinin en büyük düşmanı olarak ise yalan karşımıza çıkıyor.

Bununla birlikte bir partnerin ya da eşin yalan söylediğini nasıl anlarsınız? Sizlere belirteceğimiz davranışları partnerinizde ya da eşinizde görürseniz şüphelenmekte haklısınız.

Mutfakta Şef Olun: Masterchef Tarzı Patlıcan Musakka Nasıl Yapılır? Mutfakta Şef Olun: Masterchef Tarzı Patlıcan Musakka Nasıl Yapılır?

Eşinizin Şüpheli Hareketleri!

Bir ilişkinin temelinde yer alan güven kriterinin net olarak yalan söylememek olduğunu belirtmek istiyoruz. Birbirine güvenmeyen ilişkinin sonunda ayrılık ile sonlanacağını da görmek gerekiyor. Bu durumlara bağlı olarak bir eşin yalan söylediğini nasıl anlayabilirsiniz?

·         Göz Teması

Bir ilişkinin temelinde her zaman iletişim önemlidir. İletişim sırasında karşı tarafında göz temasından kaçması her zaman yalan olarak adlandırılır. Ancak bazı karakterlerde bu durum aynı ilerlemez. Gözler her zaman gerçekleri söyleyecektir.

·         Sözlerde Tutarsızlık

Yalan söyleyen insanların temelinde her zaman tutarsızlık olacaktır. Bu noktada da sadece hafızanızın çok iyi olması gerekmektedir. Sözlerde yer alacak bir tutarsızlık yakalandığı direkt olarak üstüne gitmemek gerekiyor. Zamanla bu durum daha fazla artacaktır. Artan bir durumda da rahat bir şekilde yalanı yakalayacaksınız.

·         Bir Anda Sinir Patlaması

Yalan söyleyenler genel olarak köşeye sıkışmış bir hali olacaktır. Yalanın ortaya çıkmasının yakın olması ya da ani bir şekilde yalan olduğunu görürseniz direkt olarak sinir patlaması olacaktır.