PeP, kullanıcılarına sunduğu finansal hizmetleri genişletmeye devam ediyor. Sigortayeri.com ile iş birliği yaparak günlük hayatınızı güvence altına alacak sigorta ürünlerini PeP mobil üzerinden sunuyor. Seyahat Sağlık, Cep Telefonu, Ferdi Kaza, İlk Ateş sigorta ürünlerine PeP uygulamasından kolayca ulaşabilir ve kendinizi güvenceye alabilirsiniz.

Hızlı ve Uygun Fiyatlı Sigorta Çözümleri PeP’te!

PeP mobil uygulaması üzerinden sunulan sigorta ürünleriyle günlük yaşamınız artık daha güvenli. Erişime açılan ürünler arasında Seyahat Sağlık Sigortası, Cep Telefonu Sigortası, Ferdi Kaza Sigortası ve İlk Ateş Sigortası bulunuyor.

Bu ürünlerle, yurt dışı seyahatlerinizde sağlık güvencesine sahip olabilir, cep telefonunuzu hasar ve kayıplara karşı koruyabilir, kazalara karşı finansal koruma sağlayabilir ve evinizi yangın risklerine karşı güvence altına alabilirsiniz. PeP, finansal işlemlerinizin ötesine geçerek yaşamınızı daha güvenli hale getirmeyi hedefliyor.

Değişen Dünyanın Yeni Kahramanları: Z ve Y Kuşağı Değişen Dünyanın Yeni Kahramanları: Z ve Y Kuşağı

Sigorta Ürünlerine Kolay ve Ekonomik Erişim

Kullanıcılar mobil uygulama üzerinden çeşitli sigorta tekliflerini değerlendirerek kendilerine en uygun olanı seçebiliyorlar.

Sunulan sigorta ürünleri şunlardır:

Seyahat Sağlık Sigortası

Seyahatlerinizde karşılaşabileceğiniz sağlık sorunlarına karşı koruma sağlar. Yurt dışı seyahatlerinizde acil rahatsızlık ve hastalıklara karşı teminat sunan bu sigorta, aynı zamanda vize başvurularında da gerekli olan bir güvence sağlar.

Cep Telefonu Sigortası

Telefonunuzu hasar, kayıp veya çalınma gibi olumsuz durumlara karşı korur. Su hasarı, ekran kırılması ve batarya sorunları gibi durumları kapsar. Tamir veya değişim masraflarını üstlenerek sizi maddi yükten kurtarır.

Ferdi Kaza Sigortası

Beklenmedik kazalar sonucu oluşabilecek vefat, sakatlık gibi durumlarda finansal güvence sağlar. Yaralanma durumunda tedavi masraflarını karşılayarak maddi kaygılarınızı azaltır.

İlk Ateş Sigortası

Evinizi yangın, alevlenme ve patlama risklerine karşı korur. Yangın kaynaklı maddi kayıpların önlenmesine yardımcı olur ve ev sahiplerine finansal destek sunar.

Çok Yakında

Yakında "Evcil Hayvanım Sigortası" ve "Zorunlu Deprem Sigortası (DASK)" gibi yeni ürünleri de hizmete sunarak evcil hayvan sahiplerinin dostlarının sağlık giderlerine destek olmayı, DASK ise konutları deprem riskine karşı güvence altına almayı hedeflemektedir.

PeP avantajlar dünyasını keşfetmek için hemen tıklayın.