Profesyonel SEO hizmeti veren SEO ajansları; Google’ın düzenli olarak yaptığı güncellemeleri yakından izler, müşterilerine ait web sitelerinin Google arama motoru botları nezdindeki görünürlüğünü ve organik trafiğini artırmaya yönelik çalışmaları Google güncellemeleri doğrultusunda gerçekleştirirler. Alanında uzman ve deneyimli profesyonellerden oluşan ekibi sayesinde Boosted Craft kurumsal web tasarım ve SEO hizmeti konularında kaliteli ve başarılı çalışmalara imza atmaktadır.

Her müşterisinin ihtiyaçlarına ve  beklentilerine uygun olacak şekilde sunduğu özelleştirilmiş hizmetleriyle dikkat çeken Boosted Craft, alanının önde gelen SEO ajanslarından biridir. Boosted Craft sektörün profesyonellerinden oluşan ekibiyle her bir müşterisi adına Google güncellemelerini izler, web sitelerinin optimizasyonunu ilgili güncellemelerle uyumlu olacak şekilde gerçekleştirir ve arama motorlarının üst sıralarına uzanan yoldaki adımların, etkili stratejiler sayesinde sağlam ve kalıcı bir şekilde atılmasını sağlar.

SEO diğer bir deyişle arama motoru optimizasyonu, web sitelerinin hedef anahtar kelime ya da anahtar kelime öbekleriyle yapılan kullanıcı aramaları sonucunda bulunmasını ve web sitesinin arama motoru sonuçlarında üst sıralarda listelenmesini sağlama amacıyla gerçekleştirilen kapsamlı çalışmaları kapsayan bir süreçtir. Web sitesi özelinde planlanan ve uygulanan SEO çalışmaları, web sitesinin hedef kitle nezdindeki görünürlüğünün artırılmasını amaçlar. Bunun sonucunda web sitesine daha kaliteli bir trafik, daha yüksek geri dönüş ve daha fazla satış imkanı sağlanabilir.

Değişen Dünyanın Yeni Kahramanları: Z ve Y Kuşağı Değişen Dünyanın Yeni Kahramanları: Z ve Y Kuşağı

SEO Hizmeti Kimden Alınır?

SEO son yıllarda sıklıkla karşımıza çıkan kavramlardan biri olup Search Engine Optimization kelimelerinin baş harflerinin bir araya gelmesiyle elde edilir. Türkçe karşılığı arama motoru optimizasyonu olan SEO, aynı zamanda son yılların en popüler dijital pazarlama terimlerinden biridir. Arama motorlarında kullanıcıların yaptığı arama sonuçlarından ücretsiz trafik elde etme amacıyla SEO çalışmaları planlanır ve uygulanır.

Web sitesi içeriklerinin anahtar kelimeler, kaliteli bağlantılar ve özgün içerikler oluşturulup çevrimiçi aramalarla uyumlu hale getirilmesi amacıyla uygulanan çalışmalar SEO hizmetinin konusunu oluşturur. Bu doğrultuda SEO’nun özelleştirilebilir, geniş kapsamlı ve sürekli güncellenmesi gereken çalışmalardan oluşan bir süreç olduğu açıkça ifade edilebilir.

SEO çalışmalarının temel amacı, web sitelerinin kullanıcılar tarafından başta Google olmak üzere arama motorlarında yapılan sonuçların üst sıralarından listelenmesini sağlamaktır. Arama motorları web sitelerinin organik yani ücretsiz trafiğini sağlayan en önemli kaynak olarak kabul edilir. Buna bağlı olarak SEO’nun son derece rekabetçi bir alan olduğunu söyleyebiliriz. İşletmeler başarılı SEO stratejilerinin düzenli olarak uygulanmasından pek çok fayda sağlarlar.

Dünya genelindeki en popüler arama motoru tartışmasız bir şekilde Google’dır. Buna bağlı olarak SEO çalışmaları genellikle Google arama motoru optimizasyonu şeklinde planlanır ve uygulanır. Kullanıcılar Google’da anahtar kelimeleri kullanarak herhangi bir arama yaptıklarında, arama motorları SERP’lerde yani arama motoru sonuç sayfalarında hangi içeriklerin listeleneceğini belirlemek için algoritmalardan faydalanırlar. Arama motoru botları bu süreçte yalnızca web sayfalarının içeriklerini görüntülemekle kalmazlar. Aynı zamanda resimler, videolar, yerel işletme sonuçları veya farklı medya türlerinin de arama motoru botları tarafından görüntülenmesi söz konusu olabilir.

Neden SEO Ajansı ile Çalışmalısınız?

Günümüzde şirketlerin dijital varlıklarının ayrılmaz parçaları arasında ilk sırada SEO gelir. Alanında uzman ve deneyimli profesyonellerin sunduğu profesyonel SEO hizmetleri sayesinde işletmelerin rakipleri karşısında avantajlı bir duruma gelmesi sağlanabilir. SEO stratejilerinin özelleştirilmesi ve optimize edilmesi yoluyla web sitelerine optimum fayda sağlamak mümkündür. Profesyonel SEO ajansları tarafından gerçekleştirilen SEO hizmeti sayesinde arama motoru trafiği artırılabilir ve işlerin büyütülmesi konusunda avantajlı bir konuma geçilebilir.

 

SEO Neden Önemlidir?

Günümüzde hemen her sektörde rekabet son derece yoğun olduğu için SEO stratejileri giderek önem kazanmaktadır. Farklı soruların yanıtlarını bulmak ya da ürün ve hizmetlerden faydalanmak isteyen kullanıcılar arama motorlarından sıklıkla faydalanırlar. Bunun doğal sonucu ise web sitelerinin, blogların ya da e-ticaret sitelerinin hedeflerine ulaşmak için SEO çalışmalarına duyulan ihtiyacın giderek artmasıdır.

İnternet kullanıcıları nezdinde arama motorları tarafından sunulan sonuçlar güvenilirdir. Arama motorları bu güvenilirliği korumak için kullanıcıların yaptığı aramalar sonucunda en ilgili, kaliteli ve özgün sonuçları sunmak isterler. Bunun için ise çeşitli kriterlerden faydalanırlar. SEO çalışmalarının amacı ise web sitelerini arama motoru sonuçlarında daha iyi sıralamalar almaları için arama motoru kriterleri ile uyumlu hale getirmektir.

Çünkü kullanıcılar arama motorlarında herhangi bir anahtar kelimeyle arama yaptıklarında karşılarına ilk sayfada ve üst sıralarda çıkan web sitelerini ziyaret etmeyi tercih ederler. Bunun nedeni arama motoru sonuçlarında üst sıralardaki web sitelerini daha güvenilir olarak kabul etmeleridir. Tam da bu nedenle SEO çalışmaları markalar ve işletmeler açısından, tahmin edilenden çok daha önemlidir.

SEO çalışmalarının her web sitesi özelinde planlanması gerekir. Bu doğrultuda anahtar kelime analizi, hedef kitle analizi ve pazar araştırması gibi farklı süreçler gerçekleştirilir. Bunlara ek olarak teknik SEO, site içi ve site dışı SEO çalışmaları da SEO stratejilerinin olmazsa olmazı olarak kabul edilir. İnternet kullanıcılarının organik arama yoluyla web sitelerini ziyaret etmesini sağlayan en etkili yöntemlerden biri olduğu için SEO çok önemlidir.

Site: https://boostedcraft.com/