PTT A.Ş., bireysel müşterileri için yeni bir kargo gönderim kampanyası başlattı. Hafta içi her gün sabah 09:00 ile 12:00 saatleri arasında geçerli olan bu kampanya, kargo gönderimlerini daha ekonomik hale getirmek isteyenler için %20 indirim fırsatı sunuyor.

Kampanya Detayları

Bu özel kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, belirtilen saatler arasında PTT şubelerine giderek, günlük beş adet yurt içi kargo gönderilerini indirimli tarifeyle gönderebilecekler. Kampanya, standart kargo ve adres teslim gönderilerinde geçerli olup, özellikle sabah saatlerinde kargo göndermek isteyenler için büyük bir avantaj sağlıyor.

Döviz Kurlarında Son Durum: Dolar ve Euro 13 Eylül 2024’te Ne Kadar? Döviz Kurlarında Son Durum: Dolar ve Euro 13 Eylül 2024’te Ne Kadar?

Nasıl Faydalanabilirsiniz?

İndirimden faydalanmak için tek yapmanız gereken, kampanya saatlerinde PTT şubelerini ziyaret etmek. Bu saatler arasında yapacağınız kargo gönderimleri için %20 indirimden yararlanabilirsiniz. PTT’nin sunduğu bu fırsat, bireysel kargo gönderimlerinde önemli bir tasarruf sağlıyor.

Daha Fazla Bilgi İçin

Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak ve PTT’nin sunduğu diğer hizmetler hakkında bilgi edinmek için PTT’nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz PTT’nin hafta içi sabah saatlerinde sunduğu bu %20 indirimli kargo gönderim kampanyası, bireysel müşteriler için ekonomik ve pratik bir çözüm sunuyor. Kargo gönderim süreçlerini daha uygun fiyatlarla halletmek isteyenler için bu fırsatı kaçırmamakta fayda var!