QNB Finansbank, müşterileri için yeni bir kampanyaya daha imza atıyor. En uygun faiz oranlarıyla kredi seçeneklerini duyuran banka, 100.000 TL’ye kadar esnek geri ödemeli nakit destek fırsatı sunacak. Finansbank’ın yeni kredi kampanyasında başvuru şartları ve gerekli belgeler belli oldu. Acil para arayanlar bu fırsatı kaçırmasın. Çünkü yarından itibaren başvurular başlıyor.

NAKİT İHTİYACI OLANA 100.000 TL’YE İHTİYAÇ KREDİSİ FIRSAT

Türkiye’de vatandaşların ekonomik anlamda zorlandığı son günlerde bilinen bir gerçek. Üstelik bankaların kredi faiz oranları da son derece yüksek bu sebeple kredi kullanmakta bir hayli güç hale geliyor. Ancak Finansbank müşterileri için yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Finansbank‘ın yeni kredi kampanyasında 100.000 TL’ye kadar nakit destek fırsatı sunuluyor. Acil paraya sıkışan herkes yeni müşteriler de dahil olmak üzere Finansbank’a başvuru yaparak ödeme alabiliyor.

FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Finansbank’ın yeni kampanyası sadece müşterileri için geçerli. Ancak yeni müşteriler de kampanyaya dahil edildi. Yani hemen Finansbank’a yeni bir hesap açtır ara sizde bankanın müşterisi olabilir düşük faizli kredi alma fırsatına sahip olabilirsiniz.

Finansbank kredi başvuruları mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığıyla ya da doğrudan şubelerden yapılabiliyor. Başvurular sadece TÇ kimlik numarası üzerinden gerçekleştiriliyor ek bir belge talep edilmiyor. Yani belgesiz kefilsiz anında kredi fırsatı Finansbank‘ta sizleri bekliyor.

DÜŞÜK FAİZ ORANI VE ESNEK GERİ ÖDEME PLANI

Finansbank‘ın yeni kampanyasında düşük faiz oranıyla kredi kullanmak mümkün. Ayrıca esnek geri ödeme planı da sunan banka, ödeme erteleme gibi seçeneklerle müşterilerini memnun ediyor. Finansbank‘tan 100.000 TL’ye kadar kredi kullananlar 12 ay vade imkanı ile ve üç ay ödeme erteleme seçenekleri ile nakit ihtiyacını karşılayabiliyor.

KİMLER FİNANSBANK’TAN KREDİ ALABİLİR

Finansbank‘ın düşük faizli kredi kampanyasında öncelikle bankanın müşterisi olma şartı aranıyor. Ayrıca 18 yaşından büyük olmak, kredin notu 1200 puan ve üstü olmak ve düzenli bir gelire sahip olmak aranan diğer şartlar arasında. 30 Temmuz’a kadar geçerli kampanyaya dahil olmak için siz de yukarıdaki başvuru kanallarını kullanabilirsiniz.