Son olarak Anadolu Efes altyapısında forma terleten Ömer Kutluay Real Madrid ile anlaştı.

İbrahim Kutluay’ın oğlu olan Ömer Kutluay bu transfer sürecinde Barcelona’dan gelen transfer teklifini reddetti. Arda Güler gibi Real Madrid’i seçen Ömer, Real Madrid basketbol takımında forma terletecek.

Arda Güler’den Sonra 2.Türk

Arda Güler transferinde Barcelona’yı reddetmesi gündemde yoğun bir şekilde yer edinmişti. Arda Güler’den hemen sonra Ömer Kutluay’ın da Real Madrid’e imza atması Türkiye’ye göz çevirdiğini gösteriyor.

Ömer Kutluay’ın 6 yıllık bir sözleşme imzalaması ile birlikte Barcelona’ya transfer çalımı atması yeniden gündem oluşturdu.

Bu transfer açıklaması yapıldıktan hemen sonra Arda Güler’den destek videosu da geldi. Videoda “Kardeşim transfer haberini duydum. Hayırlı uğurlu olsun. Her şey gönlünce olsun ve kendine dikkat et” dedi.

Ömer Kutluay’ın haziran ayında Kosova maçında 50 sayı atması dikkatleri üzerine çekmişti. 2009 doğumlu olan Ömer, U14 Türkiye Şampiyonasında da Fenerbahçe’ye 36 sayı atarak dikkat çekmişti.

Demet Şener Paylaşım Yaptı

Ömer Kutluay’ın annesi sosyal medya üzerinden duygularını paylaştı. “Oğlumun Real Madrid forması giymesi içim içime sığmıyordu. Herkese söylemek istiyordum ancak doğru zamanı beklemek gerekiyordu. Yolun açık şansın bol olsun, seni çok seviyorum” dedi.

Lille - Real Madrid Şampiyonlar Ligi Maçı: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Lille - Real Madrid Şampiyonlar Ligi Maçı: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Ömer’in Real Madrid’deki performansı ise merak konusu olacak.